Flaş! Bakan Ali Yerlikaya Kayseri'ye geliyor!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kayseri'ye 5 Temmuz'da ziyarette bulunacak. Ziyaretin amacı ve Bakan Yerlikaya'nın açıklamaları hakkında detaylar Kayseri Olay Haber'de...

Flaş! Bakan Ali Yerlikaya Kayseri'ye geliyor!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, pazar gecesi yaşanan olayların ardından Kayseri'ye geliyor. Yerlikaya'nın, Kayseri’ye 5 Temmuz’da geleceği öğrenildi. Bakan Yerlikaya’nın programının saatleri henüz netlik kazanmadı.

Bakan Yerlikaya'nın 'Provokasyonlara gelmeyelim' demişti

Bakan Yerlikaya, Kayseri'deki olaylarla ilgili yaptığı açıklamada, "Kıymetli Vatandaşlarım; Provokasyonlara gelmeyelim. İtidalli davranalım. Hukuk dışı yollarla, insanlara, çevreye ve mallara zarar vererek suç işlemeyelim. Devletimiz güçlüdür. Devletimize ve Milletimize karşı bu komploları kuranlar hak ettikleri karşılığı göreceklerdir" ifadelerini kunlanmıştı.

Bakan Ali Yerlikaya'nın Kayseri ziyaretinde Vali Gökmen Çiçek ile görüşeceği, olaylarla ilgini detaylı bilgi almak için geleceği öğrenildi. Yerlikaya'nın Kayseri programın detayları henüz belli olmadı. Kayseri'de yaşanan gerginliklerin ardından gerçekleştirilecek bu ziyaretin detaylarının kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.