Flaş! 7.5 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı

2014 yılında Kayseri'nin Sarıoğlan İlçesi Palas Mahallesi'nde işlenen ve faili 7.5 yıldır bulunamayan cinayet çözüldü...

Flaş! 7.5 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Faili meçhul cinayetle ilgili öldürülen şahsın kardeşi katil zanlısı olarak tespit edilirken olayla ilgili 3 kişi de gözaltına alındı. 

 

Sarıoğlan İlçesi Palas Mahallesi’nde 2014 yılının Haziran ayında meydana gelen olayda, Cemal Uzun, tüfekle vurularak hayatını kaybederken kızı A.U. ise bıçaklanarak ağır yaralanmıştı.

Müge Anlı’nın programına çıkan ve İHA’ya röportaj veren aile üyeleri, evin içine maskeli ve elinde tüfekle birinin girdiğini, Cemal Uzun’u öldürdükten sonra ziynet eşyası alarak kayıplara karıştığını söylemişti.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri 6 ay boyunca olayın meydana geldiği Palas Mahallesi’nde teknik ve fiziki takip yürüterek olay tarihinde alınan ifadeleri ayrıntılı olarak inceledi ve olay anında ikamette bulunan aile fertlerinin ifadelerinin aşırı şekilde çeliştiğini ve tutarsız olduğunu tespit etti. 

Yapılan çalışmada, maktul Cemal Uzun’un aile içerisinde meydana gelen kavga nedeniyle kardeşi Nuri Uzun tarafından tüfekle öldürüldüğü tespit edildi. 

Katil zanlısı Nuri Uzun, eşi ve maktul Cemal Uzun’un eşi gözaltına alındı. 

Şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından geçirildikleri sağlık kontrolü sonrası adliyeye sevk edildi.