Fırat'ın Kardeşleri, Kayseri'de bakın ne yaptı?

Fırat'ın Kardeşleri Platformundan anlamlı destek. Batman'ın Kozluk ilçesinde 9 Haziran 2016'da, PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucunda bulunduğu araçta şehit olan müzik öğretmeni Aybüke Yalçın'ı da unutmadılar...

Fırat'ın Kardeşleri, Kayseri'de bakın ne yaptı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Fırat Çakıroğlu anısını yaşatmak için kurulan Fırat’ın Kardeşleri Platformu Ankara, İstanbul, İzmir'in yani sıra  Kayseri'de de gerçekleştirdikleri yardım çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Platform üyeleri, şehit aileleri ve Doğu Türkistanlı ailelere Ramazan kolilerini teslim etti. 
SOGEV'in destekleri ile gerçekleştirilen anlamlı çalışmada 250 bin ramazan kolisini dağıtımın hedeflendiği ifade edildi. Diğer yandan Kayseri'deki anlamlı kampanya Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın adına gerçekleştirildi. 

TURHAN: ÇAKIROĞLU ANISINI YAŞATMAK İSTİYORUZ

Fırat’ın Kardeşleri Platformu üyesi Volkan Turhan,  Ege Üniversitesinde PKKlılar tarafından şehit edilen Ülkücü Fırat Çakıroğlu anısını yaşatmak istedikleri ifade ederek, "Türkiye'nin birçok yerinde ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyoruz" dedi. 

PLATFORMUN BAŞKANI KAYSERİLİ ERYILMAZ! 

Fırat’ın Kardeşleri Platformu nun liderliğini yürüten Emekli Emniyet Müdürü ve aynı zamanda 15 Temmuz Gazisi Fatih Eryılmaz, destek verenlere teşekkür etti. Aynı zamanda Kayserili olan Eryılmaz, "SOGEV ve Fırat'ın Kardesleri olarak bugünkü yardımlarımız Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın adına Kayseri'de ikamet eden Doğu Türkistanlı kardeşlerimize ulaştırıldı. Türk’ten gelen Türk’e gitti." ifadelerini kullandı.