FETÖ ve PKK'ya darbe: 4 Gözaltı

Kayseri'de terör örgütleriyle mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonda 4 şahıs yakalandı. Detaylar Kayseri Olay Haber bülteninde...

FETÖ ve PKK'ya darbe: 4 Gözaltı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Emniyet Müdürlüğü, terörle mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen operasyonlarda, FETÖ ve PKK/KCK terör örgütlerine yönelik önemli bir darbe vuruldu.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, 8-15 Eylül 2024 tarihleri arasında FETÖ ve PKK/KCK terör örgütlerinin faaliyetlerini deşifre etmek ve engellemek amacıyla kapsamlı bir operasyon düzenlendi. Yapılan çalışmalar neticesinde, FETÖ terör örgütü ile bağlantılı 3, PKK/KCK terör örgütü ile bağlantılı ise 1 olmak üzere toplam 4 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler hakkında yasal süreç başlatıldı.

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ;'Terör Örgütleriyle mücadele kapsamında hukuk devleti ilkelerine bağlı ve insan haklarına saygılı görev anlayışı çerçevesinde gerek toplumun tüm katmanlarıyla gerekse terörle mücadele eden diğer kurumlarla koordinasyon ve iş birliği içerisinde halkımızın huzuru, devletimizin selameti için her türlü terör olayını önlemeye yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülmekte ve gerekli tüm tedbirler alınmaktadır.' denildi.