FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen öldü

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) Elebaşı Fethullah Gülen'in öldüğü ifade edildi. Ölüm haberi örgüte yakın yayın organları tarafından da verildi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen öldü
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) Elebaşısı Fethullah Gülen hayatını kaybetti. Ölüm haberi Gülen'in yakınları ve aynı zamanda örgüte yakın yayın organları tarafından da duyuruldu. 

Fırat: Teyitli bilgi 

Hürriyet Ankara Temsilcisi Hande Fırat da konuyla ilgili olarak Ankara'ya bilgi geldiğini ve FETÖ terör örgütü Lideri Fethullah Gülen'in ölüm haberinin teyitli olduğunu ifade etti. Fırat, CNN Türk canlı yayınında da 'Çok net söyleyebiliriz. Ankara'ya da bu bilgi ulaştı. Teyitli olarak söyleyebiliyoruz ki, Fethullah Gülen öldü'  dedi. 

FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen öldü

Yeğeni olan isim de ölüm haberini  doğruladı

Diğer yandan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen de, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda amcası olan Gülen'in ölüm haberini doğruladı.

FETÖ Lideri Amerika' da yer değiştirirken görülmüştü

Gülen, en son Amerika' nın Pensilvanya eyaletinde bulunan çiftlikten başka bir yere götürülürken görüntülenmişti. Uzun süredir sağlık problemleri yaşadığı bilinen Gülen'in tedavi gördüğü hastanede dün öldüğü öğrenildi. 

İşte Fırat'ın o paylaşımı 

FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen öldü