Felahiye Çıngı ailesi için harekete geçti

Felahiye Kaymakanlığı, Felahiye Belediyesi ve vatandaşlar Kuddusi Çıngı isimli vatandaş için harekete geçti. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Felahiye Çıngı ailesi için harekete geçti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Felahiye, Felahiye Kaymakamı Batuhan Cevahir öncülüğünde Kuddusi Çıngı isimli vatandaşın evini yenilemek için adeta seferber oldu. Kaymakam Cevahir’in yanı sıra Felahiye Belediye Başkanı Şeref Güleser ve vatandaşlar Büyüktoroman Mahallesi’nde güç koşullar altında yaşamını sürdürmeye çalışan Çıngı ailesine yaşanabilir bir ev kazandırabilmek için harekete geçti.

 

Felahiye Çıngı ailesi için harekete geçtiKaymakam Cevahir ile Çıngı ailesini ziyaret eden Başkan Güleser, ‘Sayın kaymakamımız Batuhan CEVAHİR ile birlikte Büyüktoraman mahallemizden Kuddusi ÇINGI’ nın evine ziyarete giderek durum değerlendirmesi yaptık. Kaymakamlık, belediyemiz ve vatandaşlarımızın destekleriyle inşallah evlerini yenileyeceğiz. Evin yeni halini de en kısa zamanda paylaşacağız. Destek olan herkese teşekkür ederiz.’ paylaşımını yaparak, gelişmeleri kamuoyu ile paylaşacağını ifade etti. 

Felahiye Çıngı ailesi için harekete geçti