Fatih Yurt iddialı geliyor

Fatih Yurt iddialı geliyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

U 12 ve U 11  Futbol Şenliği’nin start almasıyla birlikte takımları büyük bir heyecan sardı. Daha önceki futbol tecrübesini futbol okulu kurarak değerlendiren Fatih Yurt, kendi ismini taşıdığı Fatih Yurtspor ile kolları sıvadı. Kayserispor alt yapısında yetişen ve bir çok profesyonel kulübün altyapısında çalışan deneyimli antrenör Yurt, U 12 ve U 11 takımları ile başarı arıyor.

Önceliğin “Adam” yetiştirmek vurgusu yapan başarılı çalıştırıcı,  futbolda skorun kendisi için ikinci planda olduğunu belirterek, “Önemli olan Türk futboluna kişilikli futbolcu yetiştirmek. Bu anlamda çok iyi bir ekip kurduk. Futbol okullarının meyvelerini de yavaş yavaş alıyoruz. Şu an için U 12 ve U 11 Ligi’nde mücadele ediyoruz. Geleceğin yıldız adaylarını futbola kazandırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Allah nasip ederse, uzun yıllar sonra bu minik kardeşlerimiz geleceğin yıldızı olacaklar. Kayseri’de altyapıya farklı bir boyut getirdik. Başta da belirttiğim gibi skordan ziyade topluma ahlaklı birey yetiştirmek önceliğimiz” diye konuştu.

Yurt ayrıca, “Bizim sloganımız; doğru ve kaliteli futbol Eğitimi vermek. Kayserili çocukların bu işi yapabileceğini, Kayseri’den Süper Lig’de, Milli takımda oynayabilecek oyuncu çıkabileceğini göstermek.

” sözlerini sarf etti.

Fatih Yurtspor – Şekerspor karşılaşması 21 Haziran Cuma günü saat 17:00’de start alacak.