EY BELEDİYELER GİDİN RUHSATSIZ DÜKKANLARA BAKIN

EY BELEDİYELER GİDİN RUHSATSIZ DÜKKANLARA BAKIN
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Meclis ve aynı zamanda partisinin Grup Başkanvekili Üyesi Kazım Yücel, Meclis’teki bütçe görüşmeleri ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “Kayseri için bir şey çıkmadı. Hızlı treni unut, iş yatırımlarını unut, sanayiyi, turizmi unut kısacası aklında ne varsa unut, ama doğalgaz, elektrik, su zamlarını unutma” dedi. Diğer yandan Yücel, sokak simitçilerine de destek vererek, zabıta müdahalesine tepki gösterdi. Yücel,  “Yapmayın yazık. Gidin Küçük Mustafa’da ruhsatsız dükkanlara bakin ey belediyeler.” diye konuştu. 

 

 

 

İYİ Parti Grup Başkanvekili Kazım Yücel, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) bütçe görüşmelerine yönelik gönderme yaptı. Kayseri için görüşmelerde yine bir şeyin çıkmadığına dikkat çeken Yücel, şu ifadeleri kullandı: Kayserim, bu yılki TBMM’deki bütçe görüşmelerinden de Kayseri'ye bir şey çıkmadı. Tabiî ki planlamak ayrı ama unutmayalım ki her şeyde, bütçeden geçer. Hızlı treni unut, otobanı unut, iş yatırımlarını unut, Kayserispor’u unut, turizm unut, sanayi teşviklerini unut. Kısacası aklında ne varsa unut! Ama doğalgaz, elektrik, su vs. zamlarını asla unutma”

“EY BELEDİYELER, GİDİN RUHSATSIZ DÜKKANLARA BAKIN”

Diğer yandan İYİ Partili Kazım Yücel, zabıtaların sokak simitçilerine yönelik müdahalesine de tepki gösterdi. Evine ekmek götürmeye çalışan, kültürel zenginliğimiz olan seyyar simitçilerimiz  açız diye bağırıyor” diyen Yücel, sosyal medya hesabından gösterdiği tepkide, Simit satıp, evine ekmek parası götürmeye çalışan kültürel zenginliğimiz olan seyyar simitçilerimizi karga tulumba toplamayın!! Simitçiler bağırıyor, açız derken, yer işgaliye bedeli ödeyelim ne derseniz yapalım. Siz duymazdan gelmeyin, Ankara, İstanbul vs bakın bir çevrenize her yerde simit satanlar var. Yapmayın yazık. Gidin Küçük Mustafa’da ruhsatsız dükkanlara bakın ey belediyeler.” ifadelerini kullandı. Haber: Cafer ZENGİN