'Ev almak, araba almak artık kolay' diyen AK Partili vekil Nergis: Hodri meydan diyorum!

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, bir süre önce katıldığı sosyal medya yayınında söylediği, 'Türkiye'de ev ve araba almak artık kolaylaştı' sözlerinin arkasında olduğunu söyledi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Ev almak, araba almak artık kolay' diyen AK Partili vekil Nergis: Hodri meydan diyorum!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Katıldığı bir televizyon programında tartışmaları beraberinde getiren sözleri ile ilgili konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, 20 yıl öncesi ile bugünü kıyasladığını ve yaptığı açıklamaların da arkasında olduğunu belirtti. 
“20 YIL ÖNCESİ KIYASLANDIĞINDA EV SAHİBİ OLMAK, ARABA SAHİBİ OLMAK KOLAYLAŞTI”
Bu konudaki sözlerinin çarpıtıldığını savunan Nergis, “Ben o yayında 20 yıl öncesini ve bugünü kıyasladım. Türkiye gerçekten her anlamda ihya oldu, güzelleşti. Yeşil alanlar çoğaldı, daha yaşanabilir, daha güzel şehirler var altyapı ve üstyapı noktasında. Bunlara değindim. 20 yıl öncesi kıyaslandığında ev sahibi olmak, araba sahibi olmak kolaylaştı. Bakıyorsunuz insanların yaşam koşulları değişti. Türkiye 20 yıl öncesinin Türkiyesi değil, çok daha farklı bir ülke” şeklinde konuştu.
“CIMBIZLAMA YAPARAK, ÇARPITTILAR...”
Sözlerinin cımbızlandığını öne süren Nergis, “Cımbızlama yaparak, Milletvekilimiz İsmail Tamer’in asgari ücretle alakalı sözlerini birleştirdiler ve çarpıtarak ‘asgari ücretli ev, araba alıyor’ diye haber yaptılar. Karşı cenahtaki medya bunu kullandı” dedi.
 “HODRİ MEYDAN DİYORUM…ARABA ALMAK, EV ALMAK 20 YIL ÖNCESİNE GÖRE KOLAYLAŞTI”
“AK Parti Milletvekiliyim ve AK Parti kurulduğu günden bugüne içindeyim. Yaş itibariyle de Türkiye’nin nereden nereye geldiğinin çok iyi gözlemliyorum” diyen AK Parti Milletvekili Hülya Nergis, “Karşı taraf, muhalefet çok yıkıcı politika izliyor, gerçekleri çarpıtıyor. Hodri meydan diyorum. Karşı medya istediği gibi haber yapsın. Ben bundan çekinmiyorum. Araba almanın, ev almanın artık çok kolaylaştığını, 20 yılla kıyaslandığında Türkiye’nin güçlendiğini tabiki anlatacağız. Evden çıkıca kullandığımız yollar, gittiğimiz hastaneler, yeşil alanlar, parklar her anlamda gerçekten değişiklik var. İmar ve ihya oldu Türkiye. Bunu görmek lazım” diye konuştu. 
“TÜRKİYE BÜYÜYOR, YABANCI SERMAYE GELİYOR”
Pandemiye rağmen Türkiye’nin büyüdüğünü dile getiren AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, “Pandemi koşullarına  rağmen Türkiye büyüyor. Yabancı sermaye geliyor, ihracat rakamları artıyor. İktidarımız her konuda rüştünü ispat etti. Dünya çapında bir liderimiz var. Uluslararası alana baktığınızda da Türkiye  bölgesel bir güç haline geldi” dedi.