Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı olduğu dönemde görevden uzaklaştırılan Tahir Nursaçan ve 6 OSB yöneticisine 'zimmet' ve 'kamu görevlisinin resmi belgedeki sahteciliği' iddiasıyla açılan davanın 3. duruşması görüldü.
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, yönetim ve denetim kurulu üyeleriyle birlikte Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'i ziyaret etti. Vali Çiçek, ziyarette Kayseri OSB yönetimi ile şehir için omuz omuza çalışacaklarını belirtti. Kayseri OSB Başkanı Yalçın da 'Sanayicilerimiz için elimizden gelen gayreti göstereceğiz' diye konuştu.
Libya'nın liman, serbest bölge ve yatırımlar şehri olan Misrata''nın Belediye Başkanı Mahmud Mohamed Sigutri ile Libya Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği Başkanı Mohamed Abdulkarim Raied ve beraberindeki heyetle birlikte Kayseri Ticaret Odası'na (KTO) bir ziyaret gerçekleştirdi. KTO Yönetim Kurulu Üyesi Erol Sırıklı, Libya ile Kayseri'den 310 firmanın iş yaptığını, bu sayıyı daha üst seviyelere çıkarmak için Misrata'da bir irtibat ofisi kurmak istediklerini söyledi.
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretleri Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve AK Parti Melikgazi İlçe Başkanlığı ile devam etti. Başkan Palancıoğlu, Başkan Yalçın ve yönetimine yeni görevlerinde başarı dileklerinde bulundu ve sanayiciye her zaman destek verilmesi gerektiğini belirtti.
Üretim verimliliği ve dijital dönüşüm konularında sanayicilere uygulamalı eğitim ve danışmanlık hizmeti veren Kayseri Model Fabrika 41. Projesini tamamladı.
MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın ile yönetim ve denetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. MHP heyetine ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden OSB Başkanı Yalçın, sanayicilere layıkıyla hizmet etme gayretinde olacaklarını söyledi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Libya'nın liman, serbest bölge ve yatırımlar şehri olan Misrata'dan 14 kişilik heyeti, 'Kardeş Şehir' ilişkileri çerçevesinde Kayseri'de ağırlayacak. Yatırımcılarla da bir araya gelecek olan heyet, 3 gün boyunca sanayi, ticaret ve kültür alanında geziler ve incelemeler yapacak.
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) 2022 Olağanüstü Genel Kurulu'nda seçilen yeni yönetim kurulu, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'nden yetki belgesini aldı. Yönetim Kurulu Üyeleri ayrıca ilk yönetim toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımı yaptı.
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nin 2022 Olağanüstü Genel Kurulu'nda seçilen Kayseri OSB'nin yeni yönetim kurulu üyeleri, üstlenmiş oldukları göreve başladı. Kayseri OSB'nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, ilk mesajında sanayiciler tarafından verilen görevi samimiyet ve dürüstlük içerisinde yapmak için çalışacaklarını ifade ederek hizmet için geldiklerini belirtti.
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde merakla beklenen seçim tamamlandı. Seçimi kazanan Mehmet Yalçın'dan dikkat çeken açıklamalar: Sonuçlara kimse itiraz edemez. Sandık kadar güzel bir şey yok...
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde yapılan Genel Kurulda Mehmet Yalçın yönetim kurulu başkanlığına seçildi.
Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde merakla beklenen seçim tamamlandı. İşte yeni Başkan...
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’ndeki seçimde dikkat çeken bir gelişme yaşandı.
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Genle Kurulu başladı. Genel kurulda iki liste başkanlık için seçime girdi.
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde sonucu merakla beklenen Başkanlık seçiminde dikkat çeken gelişmeler. Seçimli genel kurulda kaç sanayici sandık başına gitti? İşte genel kurulda yaşananlar...
Görevden uzaklaştırılan Tahir Nursaçan'ın Kayseri OSB'nin genel kurulunda yeniden aday olmasına Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan engel geldi.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın OSB Başkan adaylığına engel olacak resmi yazı gönderdiği Tahir Nursaçan, yazılı açıklama yaptı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 24 Haziran Cuma günü yapılacak olan Kayseri OSB seçimlerinde Tahir Nursaçan’ın adaylığına engel olacak bir yazı gönderdi.
Kayseri 1. Amatör Küme E Grubu maçında ikinci sıradaki Yemlihaspor ile lider Makfit karşılaştı. Organize Sanayi stadında oynanan maçta 3 gol atıldı. Kazanan taraf lider Makfit oldu.
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) 106. Genel İdare Kurulu, Yeşil Dönüşüm Ekonomisi teması ile MÜSİAD Konya ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Kocasinan Belediyesi tarafından Osman Kavuncu Bulvarı'nı Kocasinan Bulvarı'na bağlayan 4. Cadde de alt ve üst yapı çalışmaları tamamlandı ve yenilenen cadde trafiğe açıldı.
İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşları listesinde Kayseri'de firma sayısı neden hep aynı seyirde ilerliyor. Listede Kayserili firma sayısı neden artmıyor?
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN), Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK), Kayseri Mobilyacılar Marangozlar ve Döşemeciler Odası ile Erciyes Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi arasında 'Nitelikli İş Gücü, İstihdam ve Eğitimine İlişkin' İşbirliği Protokolü imzalandı.
Kayseri OSB'nin yapılacak genel kurulunda adaylığını açıklayan Mehmet Yalçın, Bugüne kadar yapılanın daha iyisini yapmak için Kayseri OSB sanayicisinin oylarına talip olduk dedi.
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde 24 Haziran'da yapılacak seçim öncesinde baş döndüren gelişmeler yaşanıyor.
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi eski Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, yapılacak olan genel kurulda başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) , TR72 (Kayseri, Sivas, Yozgat) Düzey II Bölgesinde uygulanacak 2022 yılı İmalat Sanayi Finansman Destek Programı'nı 9 Haziran 2022 tarihi itibari ile ilan etti.
Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış, Kayseri Ticaret Borsası'nın kurucu üye olduğu Jeotermal Kaynaklı Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi'nin kurulması için Tarım ve Orman Bakanlığı'na başvuru projesinin onaylandığını belirtti.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçe belediye başkanları ile birlikte Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci'yi ziyaret ederek, 2021 İstanbul Sanayi Odası (İSO) En İyi İlk 500 şirket arasına giren odaya üye 18 firmayı tebrik etti.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi'nin kurucu üye olduğu Jeotermal Kaynaklı Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi'nin kurulması için Tarım ve Orman Bakanlığı'na başvuru projesinin iletildiğini ve onaylandığını söyledi.