Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Mayıs Ayı İhracat rakamlarını değerlendirdi. Kayseri'de Mayıs ayında gerçekleştirilen 305 milyon 538 bin dolarlık ihracatın, geçtiğimiz yıla oranla yaklaşık yüzde 22 arttığını belirten Başkan Gülsoy; 'Türkiye ve Kayseri ekonomimiz ihracat öncülüğünde, büyümeye ve yükselmeye devam edecek. Bize düşen edindiğimiz bu kazanımları, katma değerli ihracatla süsleyerek sürdürülebilir bir şekilde yarınlara taşımaktır. Tüm ihracatçı üyelerimizi elde ettikleri bu başarıdan dolayı yürekten kutluyorum' dedi.
Libya'nın liman, serbest bölge ve yatırımlar şehri olan Misrata''nın Belediye Başkanı Mahmud Mohamed Sigutri ile Libya Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği Başkanı Mohamed Abdulkarim Raied ve beraberindeki heyetle birlikte Kayseri Ticaret Odası'na (KTO) bir ziyaret gerçekleştirdi. KTO Yönetim Kurulu Üyesi Erol Sırıklı, Libya ile Kayseri'den 310 firmanın iş yaptığını, bu sayıyı daha üst seviyelere çıkarmak için Misrata'da bir irtibat ofisi kurmak istediklerini söyledi.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Haziran ayı Meclis Toplantısı'nda konuşan KTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Enflasyon farkının kapatılması için asgari ücret mutlaka güncellenmeli dedi.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Metin Kösedağ'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Kayseri Ticaret Odası Meclis Üyesi Çevikel’den Vali paylaşımı…
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, enflasyonun bütün dünyanın sorunu olduğunu söyledi.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Nisan Ayı İhracat rakamları ile 2022 yılı ilk çeyrek büyüme rakamlarını değerlendirdi. Başkan Gülsoy, 'Türkiye ve Kayseri ekonomimiz ihracat öncülüğünde, büyümeye ve yükselmeye devam edecek. Bize düşen edindiğimiz bu kazanımları, katma değerli ihracatla süsleyerek sürdürülebilir bir şekilde yarınlara taşımaktır' dedi.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan Türkiye'nin ilk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2021 araştırması sonuçlarına ilişkin değerlendirmede bulundu. Gülsoy, 'Türkiye'nin en büyük 500 sanayi şirketi arasında 3 firmamız daha eklenerek 18 Kayseri firmamız yer aldı. Firmalarımızı ve çalışanlarını can-ı gönülden tebrik ediyorum. Elbette bu listede olmayı hak eden daha çok şirketimiz var.' dedi.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası arasında 'Kardeş Oda Protokolü' imzalandı.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) ve Erkin Şahinöz Akademi işbirliğiyle düzenlenen konferansta stratejik şirket yönetimi ve iş zeksı konuları geniş bir çerçevede ele alınarak, katılımcıların sorularıyla masaya yatırıldı.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) ve Erkin Şahinöz Akademi işbirliği ile Stratejik Şirket Yönetimi ve İş Zekası Konferansı düzenlendi. Konferansta konuşan KTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, 'Gelişen dünyada kurumsallaşmayan ve markalaşmayan şirketlerin yaşama şansı yok' dedi.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Mart Ayı İhracat rakamlarını değerlendirdi. Kayseri'de Mart ayında gerçekleştirilen 372 milyon 468 bin dolarlık ihracatın, geçen yıla oranla yaklaşık yüzde 18 arttığını belirten Başkan Gülsoy, 'Tüm ihracatçı üyelerimizi elde ettikleri bu başarıdan dolayı yürekten kutluyorum' dedi.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Çanakkale Zaferi'nin bilinmeyen kahramanlarını gelecek kuşaklara tanıtmak amacıyla Bir Gelibolu Kahramanı: Yusuf Kenan adlı belgeseli lise öğrencileriyle buluşturdu. Kayseri'de ilk kez toplu halde gösterime sunulan belgesel film gösteriminde konuşan KTO Başkanı Ömer Gülsoy, 'Çanakkale savaşının kaderini değiştiren kahramanlarımızı unutturmamak için böyle bir etkinlik düzenledik. Çanakkale ruhunu iyi anlamamız ve gelecek kuşaklara aktarmamız lazım' dedi.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Nisan ayı meclis toplantısında konuşan KTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Türkiye'nin batının yatırım ve lojistik ülkesi olmaya çok yakın olduğunu ve bunun da üretim olarak değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Polis haftası münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamasında KİM Teknoloji olarak gayet iyi gittiklerini söyleyerek, 'Savunma sanayiye Kayseri olarak daha fazla yatırım yapmalıyız' dedi.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) ile KPMG Türkiye Şirketi işbirliğinde 'Aile Şirketleri' üzerine bir konferans düzenlendi. KTO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gülsoy, 'Aile Şirketlerinin ömürlerini uzatmak için kurumsal yönetimi güçlendirmeleri gerek' dedi.
Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Şubat Ayı İhracat rakamlarını değerlendirdi. Kayseri'de Şubat ayında gerçekleştirilen 311 milyon 163 bin dolarlık ihracatın, geçtiğimiz yıla oranla yaklaşık yüzde 19,42 arttığını belirten Başkan Gülsoy, 'Tüm dünyanın zorlu bir süreçten geçtiği bu dönemde özveriyle çalışan tüm ihracatçı üyelerimizi elde ettikleri bu başarıdan dolayı yürekten kutluyorum' dedi.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, meclis toplantısında yaptığı konuşmada enflasyonun tüm dünyanın sorunu olduğunu söyledi.
Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kayseri Ticaret Odası eski Başkanlarından Yılmaz Büyüknalbant’ın ‘Kayseri sanayisi irtifa kaybetti sözlerini” değerlendirdi. İktidar partisi mensuplarının gerçeklere tahammül edemediğini ifade eden Arık, “Ne yaptın sen Yılmaz Ağabey? Niye gerçekleri söyleyip Kayseri’yi kötüledin(!) Kayseri uçuyor, Kayseri kaçıyor, Gaziantep, Konya, Kahramanmaraş bizi kıskanıyor, diyecektin. Kayseri onların babalarının tapulu malı ya, şimdi sana da, ‘Beğenmiyorsan, çek o kentlere git’ derler. Derler mi derler.” diye konuştu.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında, '107. yılında Çanakkale Ruhu Fotoğraf Sergisi ve Konferansı' adlı programı düzenledi. KTO Yönetim Kuru Başkanı Ömer Gülsoy, 'Bu etkinlikle Çanakkale ruhunu bir kez daha kalplerimizde yaşatacağız' dedi.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, yazılı bir açıklama yaparak tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Başkan Gülsoy mesajında, 'Ticarette ve üretimde kadınlarımızın sayısını daha da artırmalıyız' dedi.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, Türkiye ekonomisinin 2021'de yüzde 11 büyümesine ilişkin olarak değerlendirmede bulundu. Gülsoy, 'Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen 2021'de yüzde 11'lik büyüme, kaliteli bir büyümedir. Türkiye ekonomisinin sağlam temeller üzerinde olduğunun göstergesidir. Devletimizin vereceği desteklerle büyüme sürdürülebilir kılınacaktır. Memnuniyet verici olan bu gelişme gelecek için bizlere daha fazla umut ve çalışma azmi veriyor' dedi.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Ocak Ayı İhracat rakamlarını değerlendirdi. Kayseri'de Ocak ayında gerçekleştirilen 268 milyon 141 bin dolarlık ihracatın, geçtiğimiz yıla oranla yaklaşık yüzde 13 arttığını belirten Başkan Gülsoy, 'Bu zorlu süreçte özveriyle çalışan tüm ihracatçı üyelerimizi yürekten kutluyorum. Ülkemiz ve şehrimiz için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz dedi.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Miraç Kandili dolaysıyla bir mesaj yayımladı.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Şubat Ayı Meclis Toplantısı'nda yaptığı konuşmasında, 'Rusya-Ukrayna gerginliği Türkiye'yi de turizm açısından olumsuz etkileyebilir' dedi.
TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu tarafından Kayseri'de bulunan kadın kooperatiflerinin sayısının artırılması ve mevcut kooperatiflerin güçlendirilmesi amacı ile 'Güçlenen Kadın Kooperatifleri İstişare Toplantısı' düzenlendi.
Çek Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pavel Vacek ve beraberindeki heyetle birlikte Kayseri Ticaret Odası'na (KTO) bir ziyaret gerçekleştirdi. KTO Başkanı Gülsoy, Çek Kış Spor Günleri 2022 etkinlikleri kapsamında Kayseri'ye gelen Büyükelçiye Çek Cumhuriyeti ile daha iyi ilişkiler kurarak ticaret hacmimizi artırmak istediklerini söyledi.