Bellona Kayseri Basketbol bu sezon ligdeki 15. yenilgisini aldı.
Süper Lig'de 26. hafta maçlarında görev alacak hakemler belli oldu.
Kişisel gelişim kitaplarıyla bilinen psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu, İstanbul Beşiktaş’taki evinde ölü bulundu.
Ümit Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçları öncesinde 13-18 Şubat tarihleri arasında TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştireceği hazırlık kampı aday kadrosu açıklandı.
Kulüpler Birliği Başkanlığına, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi seçildi.
Ersoy: Berna Gözbaşı başkanın şahsi olarak Kayserispor’a aktardığı para 110 milyon lira civarında.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Beşiktaş kulübünden özür diledi
Hes Kablo Kayserispor'un 18 yaşındaki kalecisi Doğan Alemdar, ligin en genç penaltı kurtaran kalecisi oldu.
Spor severler, başarısız sonuçların ardından gündeme gelen Samet Aybaba'nın istifa edip etmediği yönünde çıkan haberleri merak ediyor.
Beşiktaş, Kayserispor deplasmanında, yönetim kurulu üyelerinin içinde bulunduğu locaya yapılan saldırıyı kınadı.
Hes Kablo Kayserispor maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Beşiktaş Yöneticisi Adnan Dalgakıran, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'un localarını bastığını iddia ederek, Milletvekili ve kardeşinden davacı oluyoruz. Kamera kayıtlarını istedik ve gereken şekilde bütün takiplerini yapacağız dedi.
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 2-0'lık Hes Kablo Kayserispor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, Yaklaşık 862 gündür lider olamamışız. Uzun süredir bu pozisyonu yakalamadığımız için tabii ki önemli. Ama maç kazanmak çok daha önemli. Beşiktaş'ın lider olmasıyla övünecek durumda değiliz dedi.
Kayserispor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Beşiktaş mağlubiyetinin ardından düzenlenen basın toplantısında, Türkiye'nin en iyi iki tane hakemin verdiği kararlara bakmak lazım. İzlediğim kadarıyla futbolda her şey kötüye gitmeye başladı. İnsanların seyir keyfi alacağı bir futbol artık bizden gittikçe uzaklaşıyor dedi.
Kayserispor-Beşiktaş karşılaşmasının ardından Kadir Has Stadyumu'nun çıkışında açıklamalarda bulunan Beşiktaş Yöneticisi Adnan Dalgakıran'ın yaptığı açıklamaya, Milletvekili Baki Ersoy'dan yalanlama geldi.
Süper Lig'in 16. haftasında Hes Kablo Kayserispor'a konuk olan Beşiktaş, son dakikalarda bulduğu gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı.
Süper Lig'in 16. haftasında oynanan Hes Kablo Kayserispor-Beşiktaş karşılaşmasının ilk 45 dakikası golsüz eşitlikle tamamlandı.
Süper Lig'in 16. haftasında Kayserispor sahasında Beşiktaş ile karşı karşıya geliyor. Mücadelede 25. dakika golsüz eşitlikle geçildi.
Hes Kablo Kayserispor'da Beşiktaş'a karşı kalede Doğan Alemdar forma giyecek.
Hes Kablo Kayserispor bu akşam evinde Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmada Video Yardımcı Hakem (VAR) olarak Cüneyt Çakır görev yapacak.
Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, Beşiktaş maçı öncesi moral ziyaretinde bulundu
Süper Lig'in 16. haftasında Kayserispor ile karşılaşacak Beşiktaş, Kayseri'ye geldi.
Hes Kablo Kayserispor'da sakatlığı devam eden Joseph Attamah Beşiktaş'a karşı forma giyemeyecek.
Süper Lig'in 16. haftasında yarın Kayserispor'a konuk olacak olan Beşiktaş'ta kafile belli oldu. Siyah-beyazlılarda Josef de Souza kadroya dahil edilirken, tedavisi devam eden Rachid Ghezzal kafilede yer almadı.
Hakem Fırat Aydınus'un Kayseri'de yönettiği maçlarda Kayserispor 12 kez kazanıp 4 kez kaybetti.
Kayserispor Teknik Direktörü Samet Aybaba, bugüne kadar Beşiktaş'a karşı 35 Süper Lig, 4 Türkiye Kupası maçında rakip oldu. Aybaba, 13 farklı takım ile Siyah beyazlı ekibe üstünlük kurmaya çalıştı.
Hes Kablo Kayserispor ile Beşiktaş, Süper Lig'de 49. kez karşı karşıya gelecek.
Hakem Fırat Aydınus, ilk kez Hes Kablo Kayserispor ile Beşiktaş arasında oynanacak bir maçı yönetecek.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 14. haftasında oynanacak karşılaşmalarda görev alacak hakemleri açıkladı.