'Esnafın derdini çözemeyenler aya gideceğiz diye gündem değiştiriyor'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, afişlerle yaşadıkları sıkıntılara dikkat çekmek isteyen esnaflara destek vererek, 'Aya gidiyoruz' söylemi üzerinden iktidara tepki gösterdi.

'Esnafın derdini çözemeyenler aya gideceğiz diye gündem değiştiriyor'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, Talas’ta farklı noktalara "İşletmeciler ve çalışanlar nefes alamıyor. Sesimizi duyan var mı?" yazılı afişler asarak, yaşadıkları sıkıntılara dikkat çekmek isteyen işletmecilere destek verdi.
İşlemecilerle görüşen Özer, AK Parti iktidarına tepki göstererek, kötü giden ekonomiyi konuşturmamak için “Aya gideceğiz” diyerek gündem değiştirildiğini savundu. Özer, tepkisinde şu ifadeleri kullandı: Esnafımız “Nefes alamıyoruz! Sesimizi duyan var mı” diye feryat ediyor. Sırça saraylarında bir eli yağda bir eli bağda yaşayanlar duymuyor, duymayacak! Biliyoruz, onlar için Türkiye 5’li çeteden ibaret… Esnafın derdine derman olmayanlar, olamayanlar bu kez de ‘”Ay’a gideceğiz” diyerek gündem değiştirmeye çalışıyor.  Bu oyuna gelmeyeceğiz, esnafımızın derdiyle dertlenmeye, sesine ses olmaya devam edeceğiz.

Talas'ta dikkat çeken eylem! Sabah işe gidenler bu afişleri gördü

Ayrıntılar için TIKLAYIN