Esnaf: İyiye giden bir taraf yok. Önümüzü göremiyoruz. Neyin, ne olacağı belirsiz!

Kayseri'de esnafın ekonomide yaşanan gelişmeler nedeniyle yaptığı açıklama dikkat çekti.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Esnaf: İyiye giden bir taraf yok. Önümüzü göremiyoruz. Neyin, ne olacağı belirsiz!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, Yeşilhisar ilçesinde vatandaşları ve esnafları ziyaret etti. Özer’in ziyaretleri sırasında vatandaşlar, ekonomiden yana dert yandı. Bir esnafın yaşanan tablodan şikayet ederek, CHP İl Başkanı Ümit Özer’e, "İyiye giden bir taraf yok. Önümüzü göremiyoruz. Neyin, ne olacağı belirsiz" şeklinde ifadeler kullanması dikkat çekti.
“VATANDAŞ BIKMIŞ DURUMDA! AKP NE YAZIK Kİ HER ALANDA ÜLKEYİ SORUN YUMAĞINA ÇEVİRDİ”
İktidara tepki gösteren Özer,  “Esnafımız, bu düzenden bıkmış durumda. Halkımız inşallah bu düzen değişecek diyor. Evet, AKP ne yazık ki her alanda ülkeyi sorun yumağına çevirdi. Ucube sistemle birlikte ülkemiz her alanda kan kaybediyor, ama umutsuzluk yok. Bu düzen bitecek, değişecek. Vatandaş yeter diyecek ve her şey çok güzel olacak. Geliyor, gelmekte olan. Sözümüz söz, işçisi memuru, emeklisi sanayicisi, esnafı, öğrencisi, çiftçisi kaybettiklerinizi telafi edeceğiz” dedi.
“SADECE SARAYDAN BAKANLAR VE SARAYA BAKANLAR GERÇEKLERİ GÖREMEZ”


Diğer yandan CHP İl Başkanı Özer, "20 yıllık iktidarımızda sessiz devrimlerle birlikte, insanların yaşam kalitesini ne kadar yükselttiğimizi bir kere daha görüyoruz" diyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta’ya da tepki gösterdi. Kayseri’de çöpten yiyecek toplayan bir vatandaşın fotoğrafını paylaşan Özer, şu ifadeleri kullandı: “Ülke gerçeklerinden çok uzaklar. Vatandaşın halini görmüyorlar, feryadını duymuyorlar. Memleketten haberleri yok. Artan yoksulluktan, çaresizlikten bi haberler. Herkesi kendi gibi görüyorlar. Ne diyorduk; sadece saraydan bakanlar ve saraya bakanlar gerçekleri göremez. Bu düzenin artık gideri yok. Halkın iktidarı yakın. Geliyor gelmekte olan.