Eski Rektör ve eski Bakan Yardımcısı Kayseri'de görüldü

Kayseri Erciyes Üniversitesi (ERÜ) eski Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur ile Sağlık Bakanı eski Yardımcısı Prof. Dr. Emine Alp Meşe uzun bir aradan sonra Kayseri'de görüldüler. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Eski Rektör ve eski Bakan Yardımcısı Kayseri'de görüldü
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) 2008- 2015 yılları arasında Rektör olarak görev yapan Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, 2015 yılı Haziran ayında Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) görevine atandı. 2018 yılında Academiae Europaeae (The Academy of Europe) üyeliğine seçildi. 2018’den bu yana Yeditepe Üniversitesi Hastaneleri Tıbbi Koordinatörü olarak görev yapan Keleştemur ile Erciyes Üniversitesi'nde görev yaparken Sağlık Bakan Yardımcıs olarak atanan ve 2021 yılında görevden alınan ve şu anda da Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi olarak görev yapan Prof. Dr.Emine Alp Meşe Rektör Prof Dr Fatih Altun'u ziyaret etti. İkili ziyaretlerinde eski dostlarıyla, mesai arkadaşlarıyla hasret de giderdi. 

Eski Rektör ve eski Bakan Yardımcısı Kayseri'de görüldü

Erciyes Üniversitesi'nden ziyaretlerle ilgili açıklama

Erciyes Üniversitesi'nden ziyaretle ilgili olarak yapılan açıklamada, 'Üniversitemiz önceki dönem Rektörlerinden Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Sn. Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur ve önceki dönem Sağlık Bakan Yardımcısı Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Sn. Prof. Dr. Emine Alp Meşe Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun’u ziyaret etti' denildi.