Eski Kayseri milletvekili ünlü gazeteciyi böyle isyan ettirdi!

Ev sahibi gazeteci, kiracı eski milletvekili olunca yaşananlar farklı bir boyuta taşındı. Ünlü gazeteci Emin Pazarcı, MHP eski Kayseri Milletvekili Mustafa Dağcı'ya böyle isyan etti. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Eski Kayseri milletvekili ünlü gazeteciyi böyle isyan ettirdi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Son dönemde sıkça karşılaştığımız, ev sahibi kiracı tartışmaları taraflardan biri gazeteci biri eski milletvekili olunca farklı bir boyuta taşındı. İktidara yakınlığı ile bilinen Gazeteci Emin Pazarcı X sosyal medya hesabından, kiracısı MHP eski Kayseri Milletvekili Mustafa Dağcı’yı ifşa etti.

Eski Kayseri milletvekili ünlü gazeteciyi böyle isyan ettirdi!

Kiracısıyla yaşadığı sıkıntıyı çözemeyen Ünlü şarkıcı Demet Akalın,, "Yaa bu evleri siz bedava oturun diye almadık arkadaş. Adam çöktü evime ya." Şeklindeki paylaşımına destek veren Pazarcı, Dağcı’nın MHP’den yeniden milletvekili aday adayı olduğu haberlerin yanı sıra üye olduğu derneğin de görsellere yer verdiği bir paylaşım yaptı. Pazarcı paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 

‘Benim de başımda var ve Demet Akalın çok haklı... ‘Adam evime çöktü. Biz bu evleri siz bedavaya oturun diye almadık’ diyor. Doğru. Hele bir de hali vakti yerinde olunca insan hiç hazmedemiyor. Benimki de eski Kayseri Milletvekili. 10 yılı geçti. Hukuki hakkımı kullanıp "boşaltın daireyi" diyorum, tınmıyor. Kızı oturuyor. Rayiç kirayı ödemelerini istiyorum. Yine çıt yok. Koca daireye 6.250 lira veriyor. Mahkeme ne kadar sürerse oturmayı kar sayıyor. Ama dernek üyesi oluyor, demokrasiye ayar vermeye çalışıyor! Aday adayı oluyor, Ülkücülük nutukları atıyor. ‘Paraya ihtiyacım yok, maaşımı ihtiyaç sahiplerine dağıtacağım’ diye açıklamalar yapıyor. Ama gerçek durum bu! Soruyorum: Siz olsanız ne yaparsınız?