Eski genel sekreter Vali ve Başkana seslendi: Buna dur diyecek misiniz?

Kayseri'de büyükşehir yasasıyla birlikte kapanan eski İl Özel İdare'nin Genel Sekreteri ve aynı zamanda Vali Yardımcısı olarak da görev yapan Mustafa Atsız'dan şok iddia. Atsız'dan, Becen Mahallesi ile ilgili yeni açıklama. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Eski genel sekreter Vali ve Başkana seslendi: Buna dur diyecek misiniz?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken Kayseri'de kapatılan İl Özel İdaresi'nin eski Genel Sekreteri ve aynı zamanda Vali Yardımcılığı görevlerinde de bulunan Mustafa Atsız, yaptığı son paylaşım ile Becen Mahallesi’ndeki villalarda oturanların su faturası ödemediğini iddia etmişti. 

Konuya ilişkin bir paylaşım daha yapan Atsız, “Sahipsiz Kayseri’mde şehrin en zenginlerinin villalarda oturduğu Becen Mahallesi’nde devlete beş kuruş ödemeden bağ bahçe sulandığını, içme suyu içildiğini biliyor muydunuz? Peki garip köylünü fakirin, fukaranın, gurabanın suçu nedir, zengin olmamak mı? Niçin Allah’ın suyu zengine bedava da fakire paralı, köylüye paralı?” açıklamalarında bulunmuştu. 

Atsız, iddialarına yenisi daha ekleyerek Vali Gökmen Çiçek ile Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a seslendi. Atsız açıklamalarını şu ifadeleri kullandı; "Sahipsiz Kayseri’mde Becen bağlarında zengin villalarında KASKİ’den su alırsan normal ücret kaçak su alırsan üçte bir ücret ödeniyor. Garip gurabanın, fakir fukaranın hakkının gasp edilmesine Memduh Başkan ne zaman dur diyecek?

O zaman köylü çiftçi fakir de mi kaçak su kullansın?

Sahipsiz Kayseri’mde DSİ’nin de resmi tespitiyle zengin villalarına, kuyulara sayaç takmadan kaçak su temin eden ve çıkar elde eden devlete beş kuruş ödemeyen derneğe Sayın Vali Gökmen Çiçek ne zaman dur diyecek? Ya devlet başa ya kuzgun leşe”