Eski eş Kütahyalı'dan Nagehan Alçı'ya ağızları açık bırakan mesajlar

Geçtiğimiz ekim ayında boşanan Kayserili Gazeteci Nagehan Alçı ile eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı arasında sular durulmuyor. Son olarak Kütahyalı'ya manevi tazminat davası açan Alçı'nın mahkemeye sunulan dilekçeye kendisine gönderdiği mesajlar yer aldı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Eski eş Kütahyalı'dan Nagehan Alçı'ya ağızları açık bırakan mesajlar
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz yıl ekim ayında Rasim Ozan Kütahyalı ile 13 yıllık evlilikleri noktalayan Kayserili Gazeteci Nagehan Alçı, gündeme bomba gibi düşen iddialarda bulunmuştu. ‘Artık susmayacağım’ diyen ünlü isim evliliği süresince ekonomik, psikolojik ve fiziksel şiddet gördüğünü bu şiddetlerin boşanmanın ardından da devam ettiğini iddia etmişti. Hakkında dava açılan Kütahyalı’nın, eski eşi Alçı’ya gönderdiği mesajlar dilekçe de yer aldı. 

Alçı ile Kütahyalı arasında sular durulmadı

Gazeteci Alçı’nın boşanma kararının sonrasında da Kütahyalı’nın ağır şiddetinden kurtulamadığı öne sürülen dilekçede, “ Davalı tarafından maruz bırakıldığı ağır şiddetten bir an önce uzaklaşabilmek ve hızlıca boşanabilmek adına davalının direttiği boşanma şartlarını kabul eden ve boşanan müvekkil maalesef boşanmakla bile davalı Rasim Ozan Kütahyalı tarafından uygulanan sürekli, sitemli ve ağır şiddetten kurtulamamış, artık can güvenliği de tehlikede olan müvekkil bakımından şikayet yapmak zorunlu olmuştur. İşbu dilekçemiz ekinde sunacağımız whatsapp mesaj örnekleri ile de kanıtlayacağımız üzere davalı mütemadi olarak davacı müvekkile hakaret etmekte, davacıyı tehdit etmekte ve ayrıca kendisini polis memuru olarak tanıtmak suretiyle üçüncü kişilere mesajlar göndererek davacı aleyhine asılsız suçlamalarda bulunmakta, iftira atmaktadır.” denildi. 

Eski eş Kütahyalı’dan Alçı’ya çirkin mesajlar

‘B Yüzü’ isimli X kullanıcısının ulaştığı dilekçede Rasim Ozan Kütahyalı'nın attığı mesajlardan örnekler sunuldu.

İşte o mesajlardan bazıları:

- "Loser insan", "loser yaratık", "düşük seviyeli başarısız zavallı", "şımarık, küstah", "sahte ve sinsi insan", "yeteneksiz", "aptal", "cahil", "hizmetçi, İbrahim Tatlıses' in kadını mısın", "köpek oldun", "köpek gibi hizmetçilik ediyorsun", "tiksiniyorum senin alaturka rezil kimliğinden", "onurlu ol, gururlu ol", "Nagehan sen idiotsun, salaksın", "ruhen çirkin bir insansın", "için çürümüş, bunamış, bunak", "öldün sen öldüüünnnn", "seninle ROK' un karısı diye fantezi yapıyolar”

Diğer yandan dilekçede Kütahyalı'nın küfür ettiği isimler arasında Aydın Doğan ve eski Bakan Cavit Çağlar da bulunuyor.