Eski Bakan oğlunu evlendirdi...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız'ın oğlu Hayrullah Yıldız dünya evine girdi...Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Eski Bakan oğlunu evlendirdi...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız’ın oğlu Hayrullah Yıldız, Zeynep Toprak ile dünya evine girdi.

Nikah törenine Kayserili isimlerden; Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç katıldı.

Eski Bakan oğlunu evlendirdi...

Nikah Törenine siyaset dünyasından da çok sayıda isim katıldı; Ankara Üniversitesi Rektörü Necdet Ünüvar, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kahramanmaraş Milletvekili Vahit Kirişci, Eski dönem Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, Sanayi ve Teknoloji Eski Bakanı Fikri Işık, Eski AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz...

Eski Bakan oğlunu evlendirdi...

Nikah Törenine katılan 27. ve son Başbakan Binali Yıldırım Gelin Zeynep Toprak'a Aile Cüzdanını takdim etti. 

Eski Bakan oğlunu evlendirdi...

Nikah Törenine katılan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda:

"Enerji ve Tabii Kaynaklar Önceki Bakanımız Sayın Taner Yıldız’ın kıymetli evladı Hayrullah ile Zeynep kızımızın nikah akitlerine şahitlik ettik. Yıldız ve Toprak ailelerimizi tebrik ediyor, genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum." ifadelerine yer verdi. 

Eski Bakan oğlunu evlendirdi...

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise:

"Önceki dönem bakanlarımızdan Sayın Taner Yıldız’ın kıymetli evladı Hayrullah ile Zeynep kızımızın nikah akidlerine şahitlik ettik. Genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diler, Yıldız ve Toprak ailelerini de tebrik ederim." şeklinde bir metin yayımladı.

Eski Bakan oğlunu evlendirdi...