Eski Bakan'a başsağlığı ziyareti!

AK Parti'li eski Bakan ve aynı zamanda Kayseri eski Milletvekili Taner Yıldız'a taziye ziyaretleri sürüyor. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Eski Bakan'a başsağlığı ziyareti!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak  da bir dönem görev yapan ve aynı zamanda AK Parti Kayseri eski Milletvekili olan Taner Yıldız'ın Babası Eşref Yıldız, geçtiğimiz hafta geçirdiği rahatsızlığın ardından hayata veda etti. 87 yaşında hayatını kaybeden Yıldız, Hulusi Akar Cami'nde kılınan cenaze namazından sonra son yolculuğuna uğurlandı.
Eski Bakan'a baş sağlığı ziyareti! Yıldız'a bu nedenle taziye ziyaretleri de sürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve beraberindekiler Bakan Yıldız'a taziye ziyaretinde bulundu. 
Eski Bakan'a baş sağlığı ziyareti!BÜYÜKKILIÇ: PERŞEMBESİNE KATILDIK
Ziyaretiyle ilgili açıklama yapan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, "Önceki dönem bakanlarımızdan Sayın Taner Yıldız’ın Hakk’a uğurladığımız kıymetli babası Eşref Yıldız ağabeyimizin Perşembesi’ne katıldık. Hayırla ve dualarla andığımız Eşref Ağabeyimize Allah’tan rahmet diliyorum. Rabbim mekanını cennet eylesin" ifadelerini kullandı. 

Eski Bakan'a baş sağlığı ziyareti!