ERÜ'de iki makama aynı isim atandı

Erciyes Üniversitesi'nde atama rüzgârı tüm hızıyla devam ediyor. Peki hangi isim üniversiteden iki göreve birden getirildi? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

ERÜ'de iki makama aynı isim atandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde yeni görevlendirmeler sürüyor. Bu sefer de iki göreve tek isim getirildi. Erciyes Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı ve Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü'ne Doç. Dr. Emre Toprak atandı.

ERÜ'de iki makama aynı isim atandıÜniversiteden açıklama
Erciyes Üniversitesi’nden iki ayrı açıklama art arda geldi. İlk paylaşımda, “Üniversitemiz Öğrenci Dekanlığı Görev ve Çalışma Usulleri Yönergesinin 6. Maddesi gereğince Üniversitemiz Öğrenci Dekanlığı görevini yürütmek üzere, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emre TOPRAK, 29.08.2023 tarihinden itibaren atanmış bulunmaktadır.” denilirken ikinci paylaşımda, “Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü görevini yürütmek üzere, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emre TOPRAK, 29.08.2023 tarihinden itibaren görevlendirilmiş bulunmaktadır. Doç. Dr. Emre TOPRAK'a yeni görevinde başarılar dileriz.” ifadeleri kullanıldı. ERÜ'de iki makama aynı isim atandıDiğer yandan Emre Toprak, Erciyes Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümünde görev yapıyor. ERÜ'de iki makama aynı isim atandıÖğrenci Dekanlığının amacı nedir?
Öğrencilerin akademik, sosyal, kişisel ve kültürel gelişmelerini desteklemek, kurumsal aidiyet bilincini geliştirmek, üniversite yaşamını kolaylaştırmak, öğrencilerin yaşadığı eğitim-öğretim sorunlarına etkin çözümler sunarak dinamik üniversite ortamını güçlendirmektir.

Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü nedir?
Erciyes Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ERUZEM), 2013 yılında kurulmuş ve ERUZEM yönetmeliği 21 Haziran 2013 Tarihli ve 28684 Sayılı Resmî Gazetede yayınlanarak yürürlüğe girmiştir. 

Erciyes Üniversitesi’nin, uzaktan eğitim öğretim programları ile uzaktan verilebilecek derslerinin yürütülmesi kapsamında, uzaktan eğitim öğretim alanındaki tüm faaliyetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yapılmasını temin etmek, bu alanlarda faaliyet gösteren ulusal veya uluslararası diğer birimlerle iş birliği yapmak ve bu alanlarda araştırma, geliştirme, altyapı hazırlama ve koordinasyon çalışmaları yapmaktır.