Ertekin müjdeyi verdi! Nano-teknoloji ile maske yapılacak

Ertekin müjdeyi verdi! Nano-teknoloji ile maske yapılacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, müjdeyi verdi. Ertekin, Dünyayı kasıp kavuran Ülkemizde de etkisini gösteren Koronavirüs’den (Covid-19) korunmak için Nano-teknoloji ile Boyteks Tekstil’in

kumaş üretileceğini söyledi.

Nano-teknoloji ile yapılacak maske kumaşını test için Almanya’ya gönderdiklerini belirten Ertekin, “Nano-teknoloji ile bir kumaş üretilse, temas ettiği virüsleri Covid-19 dahil öldürse, 5 yıkamaya kadar da virüsleri öldürme özelliğini kaybetmese, bu kumaştan maske yapılsa, nasıl olur? Şahane olmaz mı?  Boyteks Tekstil yaptı. Almanya’ya teste yolladık. Haftaya müjdemizi bekleyin” dedi.

Boyteks Tekstil’in, nano-teknoloji ile dokumayı birleştirerek günümüz problemlerine çözümler ürettiğine vurgu yapan Ertekin, “Boyteks yıllardır nano-teknoloji ile dokumayı birleştirerek, yüzlerce patent alarak, yenilikçi fikirlerle kumaş üreterek, günümüzün problemlerine çözümler üretiyor. Tıpkı Zika Virüsü salgınında özellikle Latin Amerika pazarı için ürettiğimiz Anti-Zika kumaşı gibi. Sıra Covid-19’da” ifadelerini kullandı.