Ertekin mesai arkadaşlarıyla sahur yaptı
Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, sahuru Bellona çalışanlarıyla yaptı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri Olay haber bülteninde.
Her yıl Erciyes Anadolu Holding bünyesinde bulunan farklı şirketlerde iftar ve sahur yapan CEO Alpaslan Baki Ertekin, bu yıl da geleneği bozmadı.
CEO Ertekin sahurda Bellona Genel Müdürü Cüneyt Ocak ile birlikte 23.00-07.00 vardiyasında çalışan 250 personel ile sahur yaptı.
Sahur programına ilişkin bir paylaşım yapan Ertekin, “Sahurda Bellona genel müdürümüz Cüneyt Ocak ile 23.00-07.00 vardiyasında çalışan 250 mesai arkadaşlarımızla beraberdik. Sahur yaptık, oruca niyet ettik. Rabbim tutacağımız oruçları kabul etsin.” ifadelerini kullandı.