Ertekin: Kayserispor sevdası sınır tanımaz
Erciyes Anadolu Holding eski CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, Kayserispor'un Hatayspor galibiyeti sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.
Erciyes Anadolu Holding eski CEO'su Doç. Dr. Alpaslan Baki Ertekin, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Kayserispor'un Atakaş Hatayspor'u 5-0 mağlup ettiği maçın ardından sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşım yaptı.
'Kayserispor sevdası sınır tanımaz'
Ertekin, paylaşımında, "Kayserispor sevdası sınır, mesafe tanımaz. Arkadaşım Maruan Issa Panama City-Panama’da yaşıyor. Kolombiya Primera B Liginde Atletico Huila futbol takımının da sahibi. Maç sonuçlarını benden daha yakından takip ediyor. '2 hafta 6 puan daha alırız, yerimiz 11. sıra olur' demiş. Bu mübarek günlerde dua niyetine geçsin." ifadelerini kullandı.
‘Skor patlaması yaşanacaktı, o gün bugünmüş’
Ertekin, ayrıca Kayserispor'un haftalardır sergilediği güzel futbolun bir gün skor patlamasıyla taçlanacağını belirterek, "Bu arada haftalardır oynadığımız güzel futbol bir gün bir skor patlaması ile taçlanacaktı. O gün, bugünmüş. Tebrikler takım" dedi.