Ertekin'den 'zam yok' açıklaması

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin paylaştı. O şirket ürünlerine zam yapmadı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Ertekin'den 'zam yok' açıklaması

Kayseri’de kurulu bulunan 8 farklı hizmet alanında hizmet veren 30 şirketi ile Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşunda yer alan Erciyes Anadolu Holding’in satıl süreci büyük bir merakla devam ediyor. 

Ertekin'den 'zam yok' açıklaması

Geçtiğimiz günlerde Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Hazine mülkiyetinde bulunan Mondi Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi satışa çıkarıldığını duyurmuştu. Muhammen bedeli 1 milyar 200 milyon TL olarak açıklanan şirketin ihalesi 25 Haziran Salı günü sabah saat 10.002da gerçekleştirilecek.

Ertekin'den 'zam yok' açıklaması

Diğer yandan Mondihome ürünlerine herhangi bir zam yapılmadığını ve ocak fiyatlarıyla devam edildiğini duyurdu. Mondihome ilişkin bir paylaşım da Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin’den geldi. CEO Ertekin, “Mondihome'da Ocak fiyatları devam ediyor.Üstelik 20.000 TL'ye varan anında indirim ve peşin fiyatına 9 taksit fırsatlarıyla!” ifadelerini kullandı.