Ertekin: Barışın altına dinamit koydular

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan TUSAŞ-Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. Tesisi önünde patlama meydana geldi. Patlamanın ardından açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, şehit ve yaralıların olduğunu ifade etti. Saldırının ardından Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin de bir paylaşım yaptı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Ertekin: Barışın altına dinamit koydular
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki TUSAŞ tesislerine terör saldırısı düzenlendi. Tesislerin önünden silah ve patlama sesleri duyuldu. Patlama ve silah seslerinin duyulması üzerine bölgeye güvenlik güçleri, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ertekin: Barışın altına dinamit koydular

‘Şehit ve yaralılarımız var’

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya saldırıya ilişkin bir açıklama yaparak, "Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirilmiştir. Saldırı sonrası maalesef şehit ve yaralılarımız bulunmaktadır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir. Resmi kaynaklardan yapılacak açıklamaları dikkate alınız" ifadelerini kullandı.

Ertekin: Barışın altına dinamit koydular

‘Lanet olsun Allah kahretsin hepsini’

Patlamanın ardından peş peşe mesajlar yayımlandı. Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yaptığı açıklamaları hatırlatarak, teröre lanet okudu. CEO Ertekin paylaşımında, “Silahların bırakılmasını istemeyenler dün yapılan barış çağrısına bugün barışın altına dinamit koyarak cevap verdiler. Lanet olsun Allah kahretsin hepsini” dedi. 

Ertekin: Barışın altına dinamit koydular

Bahçeli ne demişti?

Dün MHP Grup toplantısında konuşan MHP Lideri Bahçeli, Öcalan için “Şayet terörist başının tecridi kaldırılırsa, gelsin TBMM’de DEM sıralarına katılıp silah bıraktığını ilan etsin, terörün tamamen bittiğini örgütün lağvedildiğini haykırsın” diye konuşmuştu. 

Ertekin: Barışın altına dinamit koydular

Bir paylaşım da Kayserispor’dan 

Terör saldırısının ardından bir paylaşım da Kayserispor’dan geldi. Kayserispor’dan yapılan açıklamada, “Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Kahramankazan tesislerine yönelik yapılan terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.” denildi.