Ertekin açıkladı: Maaşlarını alamayan Kayserisporlu futbolcular antrenmana çıkmamış!

Erciyes Anadolu Holdig Ceo'su Alparslan Baki Ertekin, iki aydır maaşlarını alamayan Kayserisporlu futbolcuların geçtiğimiz hafta antrenmana çıkmadığını açıkladı. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Ertekin açıkladı: Maaşlarını alamayan Kayserisporlu futbolcular antrenmana çıkmamış!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor, Trendyol Süper Lig’in 10. Haftasında Mersin’de Hatayspor ile karşılaşıyor. Karşılaşmanın başlamasına dakikalar kala Erciyes Anadolu Holding Ceo’su Alparslan Baki Ertekin dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Ali Çamlı’nın başkanlığı bırakacağını açıklamasının ardından yapılan açıklamaları hatırlatan Ertekin, Kayserispor'a yapılanları bir cami cemaatinin davranışları üzerinden anlattı.  Kayserispor'da iki aydır maaşlarını alamayan futbolcuların geçtiiğimiz hafta antrenmana çıkmadığını ifade eden Ertekin,  X Sosyal medya hesabından bir kullanıcının paylaşımını alıntılayarak ince göndermelerde bulundu. Ertekin, '‘Her camiinin bir cemaati olur. Genelde yatsı ve sabah namazlarında 2 safa sığar bu cemaat. Elektrik, su, yakıt parasını, yenilenecek halıları, tadilatı yapılacak abdesthaneyi yaptıran bu cemaattir. Caminin Cuma cemaati de olur. Onlar da her cuma çıkışı imkanları ölçüsünde gönüllerinden ne koparsa yaptıkları destekle camiinin ihtiyaçları için cami cemaatine destek olurlar. Caminin bir de bayram namazı cemaati olur. Bayramdan bayrama gelip, akanı kokanı eleştirip, temizlikten, halıdan en sonunda da imamdan dert yanıp çıkışta verdikleri 20 lirayla caminin bir yıllık ihtiyacının karşılanacağını sanırlar. Futbolcular iki aydır maaşlarını alamadığı için geçen hafta antrenmana çıkmamış. Oysa bundan 3-4 ay önce Ali Çamlı başkanın başkanlığı bırakacağını söylediği açıklamalardan sonra sosyal medyada yazılıp çizilenleri görünce aklıma yukarda yazdıklarım geldi. Ben yaklaşık 7 yıldır bu şehirde yaşıyorum. Konu Kayserispor olunca biz 2 safı dolduracak kadar Kayserispor dertlisi bulamazken aslında bayram namazı cemaati kadar kalabalıkmışız da haberimiz yokmuş. Forma giyip poz verenler, taraftar olduğunu hatırlayanlar beni ziyadesiyle sevindirdi. Şimdi bu kalabalıktan sosyal medyada çıkardıkları ses kadar aksiyon bekliyoruz. Camiler nasıl vakit namazına gelenler kadar, cumaya gelenlerin bir o kadar da bayram namazına gelenlerin ise Kayserispor’da hepimizindir.’ dedi.