Ersoy: Zaman hesaplaşma zamanı değil

Ersoy: Zaman hesaplaşma zamanı değil
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor'un, zor günler yaşadığını ifade ederek, şu an için hesaplaşmanın takıma zarar vereceğini söyledi. Ersoy, takımın acilen 21 Milyon TL'ye ihtiyacı olduğunun altını çizerek, "
Kayserispor konusunda söylediğimiz herşeyin arkasındayız.Sonuçta şehrimizin en büyük markası olan Kayserispor’a zarar vermemek adına ve  şu sıkıntılı günlerde ortamı daha da germemek adına konuşmuyoruz.Yoksa bu takımı bu hale getiren bizler değiliz.Kamuoyu herşeyi takip ediyor,görüyor,biliyor.31.12.2019 tarihine kadar 21 Milyon TL para gereken bir yapıdan bahsediyoruz.Sportif olarak başarısız olduğumuz gibi birde bu işin maddi sıkıntı boyutu var.Bizim derdimiz takımımızın bu durumdan bir an evvel kurtulmasıdır.Yoksa hesaplaşma en kolayı ama bana göre bugünün işi değil.Eğer bu hesaplaşma konusunu bugün gündeme taşırsak zaten rezil olan takımımızı daha kötü durumlara sokar,el birliği ile düşürmüş oluruz.Günü saati geldiğinde herkes yaptıklarının ve yapmadıklarının hesabını verecektir bundan kimsenin en ufak şüphesi olmasın.Neden susuldu?Neden hesap sorulmuyor ?Nerede hesap soracaklar? Gibi maksatlı soruların cevabı Sevdamızın Kayseri ve en büyük markası Kayserispor olmasıdır..!" diye konuştu. Maç sonrası bazı taraftarların hakaretlere mazruz kaldığını da belirten Ersoy, "
Ayrıca Kayserispor taraftarlarımıza  hakaret eden Polis Memurları hakkında da gereğini yapacağız,kimsenin bu taraftarlara hakaret etmeye hakkı yoktur,bunun da böyle bilinmesini istiyorum. Saygılarımla...
Sevdamız Kayseri."