Ersoy, yine farkındalık oluşturdu

Ersoy, yine farkındalık oluşturdu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, farkındalık oluşturmaya devam ediyor. “Kayseri sevdam” sloganıyla gönüllerde taht kuran Ersoy, Her zaman Kayserispor’un yanında olduğunu söyledi.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Olağanüstü Genel Kurul’da kulübün sıkıntılarının giderilmesi adına kampanya başlattı.
Ersoy, yaşının 38 olmasını örnek göstererek, “Kendi adıma fikir ortaya koymak adına buradayım. Benim yaşım tam 38. Tam38 diye hashtag oluşturalım. Bir kampanya başlatalım. Dünya üzerindeki 3 milyon Kayseriliyi harekete geçirelim. Bundan kastım da şudur: ben Yozgat doğumluyum, Erol Bedir başkanımız Erzurum, Sedat Kılınç bey ise, Elazığlı, ama hepimiz Kayseriliyiz. Bundan dolayı dünya üzerinde 3 milyon Kayserili hesabı yapıyorum. Bunları harekete geçirmek için tam38 koduyla bir kapmaya başlatıp, dünya üzerindeki 3 milyon Kayserili bu takıma sahip çıksın. Takımda nasıl büyür, onu hep birlikte görelim. Bunu da valimizin öncülüğünde yapalım. Burada ben, hiç büyümün önüne geçmek istemem, ama bu salondan çıktığım anda biz işimize bakarız, Erol başkan da huzursuzlanır, bundan dolayı bunları söylüyorum. Ben her zaman Kayserispor’un yanında olacağımı, ifade ediyorum. Kapalı Kale’deki kardeşlerimle birlikte deplasmanlara gitmekten çok memnun oluyorum. Bir taraftar olarak, onların birliğini, beraberliğini, birbirine kenetlenmiş olarak, görmekten çok mutlu oluyorum. Bir kez daha Kapalı Kale’yi ve başkanları Ahmet Dirgenali’yi saygıyla selamlıyorum” diye konuştu.