Ersoy, yeni Başkanları tebrik etti

Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) yaşanan il yönetimi değişikliğinin ardında Milletvekili Baki Ersoy'dan yeni ilçe başkanları ile ilgili açıklama geldi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Ersoy, yeni Başkanları tebrik etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl yönetiminde dikkat çeken gelişmeler yaşandı. MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen görevden alınarak, yerine Melikgazi İlçe Başkanı Avukat Enes Ertuğrul Kalın atandı. Sadece il başkanlığında değil ilçe başkanlıklarında da değişiklikler oldu.  İl Başkanı olarak atanan Enes Ertuğrul Kalın’dan boşalan koltuğa Murat Titizbaş otururken, Kocasinan İlçe Başkanı Hacı Ali Doğan’ın yerine de Behsat Önder Başkan oldu. 

Ersoy'dan yeni Başkanlara tebrik

MHP'de yaşanan değişikliklerin ardından yeni Başkanlarla ilgili MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'dan açıklama geldi. Milletvekili Ersoy Murat Titizbaş ve Behsat Önder’i tebrik ederken, Hacı Ali Doğan’a da teşekkür etti. 

Ersoy'dan yeni Başkanlara tebrik

Ersoy paylaşımlarında şu ifadeleri kullandı; “MHP Melikgazi İlçe Başkanı olarak görevlendirilen kıymetli ülküdaşımız Murat Titizbaş’a görevinde başarılar dilerim. Ülkemize, milletimize ve davamızla hayırlı olsun.
Kocasinan İlçe Başkanı olarak görevlendirilen kıymetli ülküdaşımız Behsat Önder’i tebrik ediyor, önceki dönem İlçe Başkanımız Hacı Ali Doğan’a emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ülkemize, milletimize ve davamıza hayırlı olsun.”

Ersoy'dan yeni Başkanlara tebrik