Ersoy ve Yağmur'dan Erciyes 38 FK'ya destek ziyareti

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Halit Yağmur, Erciyes 38 FK'nın antrenmanına katılarak genç sporculara destek verdi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

Ersoy ve Yağmur'dan Erciyes 38 FK'ya destek ziyareti

Kayseri'nin futbol camiasında önemli bir değişikliğe imza atarak Talasgücü Belediyespor iken ismi Erciyes 38 FK olan ve renkleri mavi siyah olarak değişen Kayseri ekibini MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Halit Yağmur ziyaret etti.

Ersoy ve Yağmur'dan Erciyes 38 FK'ya destek ziyareti

Bugün, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Halit Yağmur, Erciyes 38 FK'nın antrenmanına katılarak genç sporculara moral verdi. Ersoy, gençlerin desteklenmesi ve şehirdeki spor kültürünün güçlendirilmesi konusundaki kararlılığını vurguladı.

Ersoy ve Yağmur'dan Erciyes 38 FK'ya destek ziyareti

Erciyes 38 FK'nın bugünki idmanına katılarak genç sporcuları yalnız bırakmayan Milletvekili Baki Ersoy şu açıklamada bulundu: "Ülkü Ocakları İl Başkanımız Sayın Halit Yağmur ile Erciyes 38 FK’nın bugünkü idmanına katıldık. Bu şehirde birilerinin bizden rahatsızlığını Z kuşağı üzerinden ifade ettikleri bir dönemde, Türk milletinin asil evlatları için şunu ifade etmeliyim ki: Her zaman genç kardeşlerimin yanlarında olmaya devam edeceğim. Onların hayallerine ulaşabilmeleri ve mutlu olabilmeleri için fedakarlık yaparak hep destek, tam destek anlayışıyla hareket etmeye devam edeceğim. Memleketin hiç bir değerini ölüm bile olsa yalnız bırakmayacağım. Sevdamız Kayseri Sevdamız Erciyes"