Ersoy ve Metin'in dikkat çeken Ankara mesaisi

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin'in Ankara mesaisi dikkat çekti. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Ersoy ve Metin'in dikkat çeken Ankara mesaisi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin’in Ankara mesaisi dikkat çekti. Dün DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta ve Orman Genel Müdürümüz Bekir Karacabey’i, Bünyan’ın talepleri doğrultusunda, ziyaret eden ikili bugün de İlbank’ı ziyaret etti. Ersoy o anları sosyal medya hesaplarından, ‘Bünyan Belediye Başkanımız Selahattin Metin ile birlikte İlbank Genel Müdür Yardımcılarımız Muhammed Ferit Yüksel, Erdoğan Topçu ve İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Grup Başkanı, hemşerimiz Yılmaz Öztürk ile bir araya gelerek, Bünyanımıza yapılacak olan yatırımlarla ilgili istişarelerde bulunduk. Kendilerine yakın ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ederiz.’ İfadeleriyle paylaştı. 

Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin Ankara’da ayrıca MHP Genel Başkan Basın Danışmanı ve Türkgün Gazetesi Başyazarı Yıldıray Çiçek'i de ziyaret etti.