Ersoy: MHP politikalarında değişiklik yok, çizgimiz aynı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, 2 Ekim'de Kayseri'de yapacakları Bölge İstişare toplantısı ile ilgili bilgi vermek amacıyla partisinin İl Başkanı Adnan İncetoprak ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Ersoy: MHP politikalarında değişiklik yok, çizgimiz aynı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de 2 Ekim'de yapılacak olan Bölge İstişare Toplantısında ülke gündeminin yanı sıra dış politika, meclis çalışmaları gibi konuların konuşulacağını dile getiren MHP Milletvekili Baki Ersoy, aynı zamanda Cumhur İttifakının çalışmalarının da masaya yatırılacağını söyledi. 
“MHP TEŞKİLATLARI OLARAK SAHADAYIZ”
“İstişare toplantımızdan alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyorum” diyen Ersoy, “Meclisin açılışının ardından bölge istişare toplantımızı yapacağız, ardından da teşkilatımızda yeni çalışma dönemi olacak. MHP olarak tüm teşkilatlarımızla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. MHP’li vekiller ve teşkilatlar olarak sahadayız” diye konuştu. 
“CUMHUR İTTİFAKINI SONUNA KADAR SAVUNUYORUZ”
Konuşmasında “Cumhur ittifakını sonuna kadar savunuyoruz” ifadelerini kullanan MHP Milletvekili Ersoy, “Cumhur ittifakından rahatsız olan çevrelere çok iyi cevap vermek istiyorsak, biz önümüzdeki seçimleri bir seçim olarak görmüyoruz. Türk Milleti’nin kaderinin belirleneyeceği seçimler olarak görüyoruz” dedi.
“MHP’NİN POLİTİKALARINDA BİR DEĞİŞİKLİK YOK”
MHP’nin çizgisinde bir değişikliğin olmadığını savunan Ersoy, geçmişte olduğu gibi şimdi de aynı şeyleri savunduklarını dile getirdi. Ersoy, “Dün ne söylediysek bugün politikalarımızda bir değişiklik  olmadı. Bizim çizgimiz yerli ve milli çizgidir. Bugün gelinen çizgi de budur” diye konuştu. 
“ÜLKEDE SIKINTILAR VAR…”
Cumhur İttifakı olarak Cumhurbaşkanı adaylarının belli olduğunu kaydeden Ersoy,  ülkede bazı konularda sıkıntılar olduğunu belirterek, “Sıkıntılar var konuşuyoruz, ama aşılmayacak sıkıntılar yok. Beraber aşacağız bu sıkıntıları” şeklinde konuştu. 

MHP Milletvekili Baki Ersoy'un açıklamalarını izlemek için TIKLAYIN