Ersoy: Ekonomi düzelir! Ülkücüler meydanı boş bırakmayacaklar…

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, partisi tarafından düzenlenen 'Adım Adım 2023, il il Anadolu' adlı toplantının kapanışında konuştu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ersoy: Ekonomi düzelir! Ülkücüler meydanı boş bırakmayacaklar…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, partisi tarafından düzenlenen “Adım Adım 2023, il il Anadolu” adlı toplantının kapanışında konuştu. Ülke gündeminde ekonominin olduğunu dile getiren MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, “Gündemde ekonomi var, ama ben ekonomi üzerine konuşmaktan ziyade oynanan bir oyun var, buna dikkatinizi çekmek istiyorum. Ekonomi düzelir” dedi. Ersoy, HDP milletvekillerinin özellikle ‘Kürdistan’, ‘Kürt illeri’ ve Afrin’deki Türk askerlerine ‘işgalci’ ifadeleri kullandığını belirterek, bu duruma tepki gösterdi.
Ersoy, “Bu ifadeleri bizim nezdimizde kabul edilemez. İşte bizde orada sizler burada ne düşünüyorsanız bizde aynısını söylüyoruz. Ne diyoruz cenneti mekan Başbuğumuz ne demişti; ‘Ne kürdistanı ulan!’ diyoruz. Bizler bu parmağı PKK’nın siyasi uzantısı olan HDP’lilere sallarız. Allah’ın izniyle FETÖ’nün gayrimeşru çocuklarına da APO’nun itlerine de meydanı Ülkücüler boş bırakmayacaklar” dedi.