Ersoy, 'İftiralarınızda boğulun..!'

31 Mart Yerel Seçimlerinde Kayseri'de seçimlere tartışmalarla damgasını vuran ilçe Pınarbaşı oldu. Seçim günü Pınarbaşı adliyesinde başlayan tartışmalar iki tarafın bir birini izleyen açıklamalarıyla devam ediyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Ersoy, 'İftiralarınızda boğulun..!'

31 Mart Yerel Seçimlerinde Kayseri’de seçimlere tartışmalarla damgasını vuran ilçe Pınarbaşı oldu. Seçim günü Pınarbaşı adliyesinde başlayan tartışmalar iki tarafın bir birini izleyen açıklamalarıyla devam ediyor. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, CHP Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Deniz Yağan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma sert tepki göstererek, "Cenab-ı Allah’tan niyazım odur ki iftiralarınızda boğulun..!” dedi.

MHP’li yetkililerin Pınarbaşı İlçe Seçim Kurulu’na yaptığı itiraz neticesinde ilçe seçim kurulu seçim iptal kararı aldığını açıklamıştı. İlçe seçim kurulunun iptal kararına CHP’li yetkililer bugün İl Seçim Kurulu’na itiraz etti. Yapılan itirazın sonucu yakından takip edilirken CHP Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Deniz Yağan sosyal medya hesabından önceki dönem Kocasinan Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi MHP Meclis üyesi Hacı Çevikel’in bulunduğu fotoğraflar paylaşarak, “Bu kişi MV Baki Ersoy, Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Menduh Uzunluoğlu ve MHP İlçe Başkanı Kadir Akbaş ve ekibiyle seçim kuruluna torba içinde oy getirip oyların toplandığı odaya koymak üzereyken bizim gençler tarafından içeride yakalanarak dışarıya çıkarılmış ve polis ekiplerine teslim edilmiştir. Ayrıca CHP li olduğu iddia edilen kişinin Baki Ersoy ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile fotoğrafları bulunmaktadır.” açıklamasıyla paylaşımda bulundu.

Ersoy, 'İftiralarınızda boğulun..!'

CHP Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Deniz Yağan’ın yaptığı açıklamalı paylaşıma MHP cephesinde cevap gecikmedi. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, CHP Başkan Adayı Yağan’ın paylaşımına şu açıklama ile yanıt verdi; 
“CHP Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Deniz Yağan kocaman insansın, yalan söylemeye , iftira atmaya utanmıyor musunuz?
Çok komik duruma düştüğünün farkında değil misiniz?
Yanımda fotoğrafta işaretlediğin kişi, önceki dönem Kocasinan ve Büyükşehir meclis üyemiz Hacı Çevikel, olayla uzaktan yakından alakası olmadığı gibi o gün Pınarbaşı İlçemize hiç gelmemiş bir kişi.
Sen bu zihniyette mi Pınarbaşı halkına hizmet etmeyi düşünüyordun?
İlçe Seçim Kurulunda iki dönemdir yanına aldığın Fetöcüler ve garip tipler ile kumpas kurmaya çalıştığın düzeni bozduğum ve hırsızlığınızı belgelediğim için dengenin bozulması normaldir ama seni ve tüm yöneticilerinizi ahlaklı davranmaya davet ediyorum.
Şu iftar saatine dakikalar kala da Cenab-ı Allah’tan niyazım odur ki iftiralarınızda boğulun..!” dedi.