Ersoy'dan Vali Çiçek ve Emniyet Müdür Aydın'a destek!

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Emniyet Müdürü Atanur Aydın'a destek verdi. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Ersoy'dan Vali Çiçek ve Emniyet Müdür Aydın'a destek!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Pazar günü Kayseri’de yaşanan olaylar Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin gündemine de damga vurdu. Cumhuriyet Halk Partisi’nin sığınmacı politikalarının neden olduğu toplumsal sorunların araştırılması ve alınacak önlemlerin belirlenmesi amacıyla araştırma komisyonu kurulması önergesinin görüşülmesi sırasında, tartışmalar çıktı.

Tartışmalar sırasında Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Emniyet Müdürü Atanur Aydın’ı hedef alan DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’na MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy yanıt verdi. Yalan ve iftira siyaseti yapıldığını söyleyen Ersoy, ‘Kayseri’de yaşanan olaylarla ilgili yalan ve iftira siyaseti yapan DEM’liler şunu bilsin ki; Kayseri’nin çalışkan ve sevilen Valisi Sayın Gökmen Çiçek ile mesleki hayatı kahramanlıklarla dolu, Hakkari ve Van Emniyet Müdürü iken teröristlerin korkulu rüyası olan Kayseri Emniyet Müdürümüz Sayın Atanur Aydın, Kayseri’de yaşanan olaylar karşısında gecenin ilk saatlerinden son anına kadar vatandaşlarımızın yanında olmuş ve olası birçok provokasyonu önlemiştir.İftira atılan şekilde bir beyanı da söz konusu olmamıştır.Bizde buna o gece yanlarında olduğumuzdan şahidiz.” dedi.