Ersoy'dan Pınarbaşı çıkışı: Başbuğumuzun ata topraklarında yine kazanacağız

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde yerel seçimlere ilişkin tartışmalar sürerken MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'dan dikkat çeken bir tepki daha geldi. Milletvekili Ersoy, 'Başbuğumuzun ata topraklarında kazanmış olduğumuz seçimleri yine kazanacağız.' dedi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Ersoy'dan Pınarbaşı çıkışı: Başbuğumuzun ata topraklarında yine kazanacağız
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) arasında Kyaseri’nin Pınarbaşı ilçesinde kıyasıya bir yarış görülmüş, adliye koridorlarında seçim günü başlayan kavga her geçen gün büyümüştü. Son olarak Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından seçimlerine iptaline karar verildi ve yeni seçim tarihi 2 Haziran olarak açıklandı. 

Seçime ilişkin açıklamalar günlerdir peş peşe gelirken MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, kendisini hedef alanlara tepki gösterdi. Milletvekili Ersoy, İnsanın yaşadıklarından sonra şu soru aklına geliyor. İyi de hırsızın hiç mi suçu yok? Bizlere sözlü ve fiziki olarak saldırtarak o kısmını kameraya almayıp,tepkimizin hangi şahıslara olduğunu bildikleri halde şu mübarek günlerde sanki bir devlet görevlisine hakaret etmişiz gibi yaptıkları hırsızlıkları,haksızlıkları ve usulsüzlükleri algı ile kapatmaya çalışanlar şunu net bilsinler ki: Başbuğumuzun ata topraklarında kazanmış olduğumuz seçimleri yine kazanacağız. Kurmuş olduğunuz oyunu bozduk, yine bozacağız.” dedi.

“Kıymetli hemşerilerim unutmayınız ki benim fıtratımda eğilmek, zorbalığa teslim olmak yoktur.” diyen Ersoy cümlelerini Hz. Ali’nin sözleriyle noktaladı.