Ersoy'dan 'ödenek' müjdesi!

MHP Milletvekili Baki Ersoy'un 27. Dönem Milletvekilliği sürecinde Bakanlıktan talep ettiği projelerden birisine ödenek çıktı. Müjdeyi Vekil Ersoy paylaştı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz haber bülteninde.

Ersoy'dan 'ödenek' müjdesi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy 27. Dönem Milletvekilliği süresinde o dönemin Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’den vatandaşların yaşadığı taşkın sorunlara karşı maddi manevi mağdur olduğunu söyleyerek Kayseri’nin üç ilçesine taşkın kontrolü inşaatı yapılması talebinde bulunmuştu. 

Milletvekili Ersoy’un bu talebi karşılıksız kalmayarak geçtiğimiz günlerde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada çalışmaların başlandığı ifade edilmişti. Gerekli yer teslimi yapılarak işin ne zaman tamamlanacağı ve maliyeti hakkında da bilgiler verilirken ödenek miktarı belli oldu.

Ersoy müjdeyi sosyal medya hesabından verdi. Ersoy, “Daha önce soru önergelerimizle Bakanlığa ilettiğimiz ve takipçisi olduğumuz Bünyan taşkın koruma, ıslah çalışmaları ile ilgili, Tarım ve Orman Bakanlığı ödenek çıkarmıştır. Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı’ya teşekkür ederiz.” dedi. 
 

Ersoy'dan 'ödenek' müjdesi!