Ersoy'dan Kayserispor pozu

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor tesislerini ziyaret etti. Milletvekili Ersoy, tesislerden bir de fotoğraf paylaştı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Ersoy'dan Kayserispor pozu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig’de mücadele eden Mondihome Kayserispor dün evinde Çaykur Rizespor’u ağırladı. Süper Lig'in 9. haftasında Çaykur Rizespor'u 3-1 yenen Mondihome Kayserispor, iç sahada başarılı grafiğiyle dikkati çekiyor. Sarı-kırmızılı ekip, bu sezon ligde oynadığı 5 iç saha maçında 3 galibiyet ve 2 beraberlik alarak mağlubiyet yaşamadı.

Sahasında, Galatasaray ve RAMS Başakşehir ile 0-0 berabere kalan Kayserispor, Yılport Samsunspor'u 2-1, Gaziantep FK'yi 2-0 ve son olarak Çaykur Rizespor'u da 3-1'lik skorlarla geçerek evinde 11 puan toplamayı başardı.

Kayserispor’a desteği ile bilinen Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da maçın ardından bir paylaşım yaptı. Kayserispor tesislerini ziyaret eden Milletvekili Ersoy bir de fotoğraf karesi paylaştı. Ersoy fotoğrafının üzerine, “Erciyes’in karı erimez, Kayserispor’un şanı bitmez…” ifadelerini kullandı.
 

Ersoy'dan Kayserispor pozu