Ersoy'dan çiçeği burnunda Başkana destek açıklaması

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'dan Erciyes 38 Futbol Kulübü'nün çiçeği burnunda Başkanı Ali Dirgenali'yi tebrik ederek, 'Her daim yanında olacağım' ifadeleri kullandı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Ersoy'dan çiçeği burnunda Başkana destek açıklaması
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Talasgücü Belediyespor yaşadığı ekonomik sorunların ardından ligden çekilme kararı almıştı. Amatör camiasında büyük ses getiren bu olayın ardından yapılan değerlendirme ve çalışmalarla Talasgücü Belediyespor’un adı değiştirilerek mücadele edeceği açıklanmıştı.

Yeni adı Erciyes 38 Futbol Kulübü olan takımın logosunda bozkurt yer alırken, başkanı Ahmet Dirgenali oldu. Aynı zamanda Kayserispor’un Taraftarlar Derneği Başkanı olan çiçeği burnunda Başkan Dirgenali’yi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, tebrik etti. 

‘Her daim yanında olacağım’

Dirgenali’ye destek mesajı yayımlayan Milletvekili Ersoy, “Erciyes 38 FK’nı şehrimizin parlayan yıldızı 3.Lig Takımlarından Erciyes 38 FK’nın Kulüp Başkanlığı görevine getirilen kardeşim Ahmet Dirgenali ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diler yeni takımımızın şehrimizi en iyi yerlerde temsil edilmesi için her daim yanında olacağımı ifade etmek isterim. Türk Futboluna ve şehrimize hayırlı olsun.” dedi.