Ersoy'dan bir açıklama daha: Bu seçim kabul edilemez

31 Mart Seçimlerinin ardından Pınarbaşı'da münakaşa bitmiyor. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi arasında başlayan tartışmalar sürerken MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'dan bir açıklama daha geldi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ersoy'dan bir açıklama daha: Bu seçim kabul edilemez
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Pazar günü yapılan yerel seçimlerin ardından Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde sular bri türlü durulmuyor. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) arasında ipler gerilmeye devam ediyor. Seçim günü adliye koridorunda başlayan tartışma 3 gündür sürüyor. Konuyla ilgili olarak iki cepheden de art arda açıklamalar geliyor. Son olaran CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin’in açıklamalarına Pınarbaşı’da çekildiği iddia edilen görüntülerle yanıt veren MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan bir açıklama daha geldi. 

Milletvekili Ersoy paylaşımında, “Böyle bir seçim kabul edilemez, her şey açık ortada iken hakkımızı elbette arayacağız. Hakkımız olmayan tek bir oyu dahi istemeyiz ama yapılan onlarca hukuksuzluğu da kabul etmemiz mümkün değildir. Partimiz olarak Sarız’da kaybettik, kazanan adayı tebrik ettik,başarılar diledik,ama kıymetli hemşerilerimiz Pınarbaşı İlçemizde seçimlerin sağlıklı koşullarda yapılmadığını belirtmek isterim ve tüm bu elimizdeki verileri sizlerle de paylaşmak isterim. Biz hukukun üstünlüğüne sonuna kadar inanıyor ve adaletin yerine mutlaka geleceğini düşünüyoruz.” dedi.