Ersoy'dan, Başarır'a yanıt: FETÖ kumpasları ile bizi yıldıramazsınız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'ın kendisiyle ilgili sözlerine yanıt verdi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Ersoy'dan, Başarır'a yanıt: FETÖ kumpasları ile bizi yıldıramazsınız
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde ilçe seçim kurulu tarafından seçimin iptal edilmesine yönelik tartışmalar devam ediyor. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, bugün ilçeye giderek bazı ziyaretler gerçekleştirdi ve görüşmeler yaptı. 

Hakimin düğmesini koparan o milletvekili bence çuvaldaki o mührü de koparmıştır

Başarır, Pınarbaşı Adliyesi önünde de açıklama yaparak, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’u işaret etti. Başarır, ‘Maalesef darbeler postallarla olmuyor. Sadece bir imzayla olabiliyor, baskıyla olabiliyor. Bir milletvekili burayı basıyor, hakimin düğmesini koparan o milletvekili bence çuvaldaki o mührü de koparmıştır. Pınarbaşı'da adalet, adalet, adalet' diye konuştu.

Ersoy'dan, Başarır'a yanıt: FETÖ kumpasları ile bizi yıldıramazsınız

Ben Hakimin düğmesini koparmadım! Aşkın Genç'i yine şahit gösterdi

Başarır’ın bu yöndeki açıklamalarına MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy yanıt verdi. Ersoy, ‘FETÖ kumpasları ile bizi yıldıramazsınız’ diyerek, şu ifadeleri kullandı: Ben Hakimin düğmesini koparmadım Ali Mahir,Hakim bey ile de sonrasında sizin milletvekiliniz Aşkın Genç beyefendinin şahitliğinde konuştuk. Ama doğrudur sizin oraya konuşlandığınız FETÖ’nün itleri ile haklı kavgamı verdim. Hırsızlık, haksızlık, yalan ve iftira ile FETÖ kumpasları ile bizi yıldıramazsınız.