Ersoy: Bence en büyük itici güç Kapalı Kale'dir

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor'un, Sivasspor'u 3-0 mağlup ettiği maçı kuzey Alt Tribününden Kapalı Kale Taraftarıyla birlikte izledi.

Ersoy: Bence en büyük itici güç Kapalı Kale'dir
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor’un, Sivasspor’u 3-0 mağlup ettiği maçı kuzey Alt Tribününden Kapalı Kale Taraftarıyla birlikte izledi.
Maçta taraftara üçlü çektirerek, tribünün heyecanını yakından yaşayan Ersoy, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirterek, Kapalı Kale’nin desteğine dikkat çekti ve konuşmasını şu şekilde sürdürdü:  “Net bir skor aldık. Yönetimi, teknik heyeti, futbolculara ayrı ayrı kutluyorum, ama bence en büyük itici güç Kapalı Kale’dir. Ben oradaydım, 80 dakika oradaydım. Bu takımın en büyük gücü Kapalı Kale’dir. Bu kardeşlerimize şehir olarak sahip çıkmamız gerekiyor. Kayserispor’a sahip çıkmamız gerekiyor. Ben bugün çok keyif aldım. Hem tribünden, hem oyundan, hem de alınan skordan. İlk devreyi 24 puanla kapattık. Bana göre güzel puan. İkinci devre, güzel 3-4 nokta transferlerle Kayserispor çok daha iyi yerlerde olacaktır diye düşünüyorum.”