Ersoy: Ben sanayiciye değil, HDP'ye OSB'yi konuşturanlara parmak sallıyorum!

OSB Mali Genel Kurulunda MHP Milletvekili Ersoy'u kızdıran an! 'Ben sanayiciye değil, PKK'nın uzantısı HDP'ye, Kayseri OSB'yi konuşturanlara parmak sallıyorum' diyen Ersoy,Genel kurulda  birçok cümle kurabileceğini, ancak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin, kendisine 'Üç cümle et, in' dediğini söyledi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ersoy: Ben sanayiciye değil, HDP'ye OSB'yi konuşturanlara parmak sallıyorum!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nin 18’inci Olağan Mali Genel Kurulu’nda, bir sanayici söz alarak MHP Milletvekili Baki Ersoy’a, “Sanayiciye parmak sallamayın lütfen. Sayın vekilim bende ocaktan geldim. Sanayiciye lütfen” şeklinde ifadeler kullandı. 


Bunun üzerine MHP Milletvekili Baki Ersoy, Genel Kurulda söz istedi. Büyükkılıç, söz alma konusunda gerginlik çıkması endişesiyle Ersoy’a engel olmak istedi, ancak Ersoy bu konuda ısrar etti. Daha sonra söz alan Ersoy, sanayiciye parmak sallamadığını dile getirerek, “Ben HDP’lilere Kayseri OSB’yi konuşturanlara parmak sallıyorum” dedi.
“PKK’NIN SİYASİ UZANTISI HDP’LİLERE KAYSERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNİ KONUŞTURANLARA PARMAK SALLIYORUM”
Ersoy, “Ben HDP’ye parmak sallıyorum. PKK’nın siyasi uzantısı HDP’lilere Kayseri Organize Sanayi Bölgesini konuşturanlara parmak sallıyorum. Sanayiciye parmak sallamam. Konuşmalarımı hocam yanlış anlamış. Sanayiciye parmak sallamak haddim değil. Ben sanayicinin sorunlarının çözümü için elinden geleni ardına koymayan bir Milletvekiliyim. PKK’nın siyasi uzantısı kim varsa, alayına parmak sallıyorum, bunun da bilinmesini istiyorum” diyen  konuştu. 
“SAYIN ÖZHASEKİ BANA ÜÇ CÜMLE ET, İN DEDİ”
MHP Milletvekili Ersoy, Genel kurulda  birçok cümle kurabileceğini, ancak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin, kendisine “Üç cümle et, in” dediğini de hatırlatarak, “Ben burada bir çok cümle kurabilirdim. Şehrin büyüğü sayın Mehmet Özhaseki  bana üç cümle et, in dedi. O söylediğinde başımızın üstünde yeri var ve uyarız”ifadelerini kullanması da dikkat çekti.