Erkek Gümüş Yüzük Modelleri ve Fiyatları

Gramına ve işçiliğine göre farklı fiyatlara satılan gümüş yüzüklerin güncel fiyat aralığı nedir?

Erkek Gümüş Yüzük Modelleri ve Fiyatları
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kendinize gümüş yüzük almak istiyorsanız karşınıza binlerce farklı seçenek çıkabilir. O yüzden alacağınız model hakkında bazı seçimleri önceden yapmanız gerekiyor. Çünkü özellikle erkek gümüş yüzük modelleri gerek tasarımları gerekse de üzerindeki işlemeleriyle onlarca farklı kategoriye ayrılıyor. Bugün sizler için modelleri ve güncel fiyatları hakkında yaptığımız araştırmayı paylaşacağız.

Erkek Gümüş Yüzük Modelleri

Bir yüzük kişinin siyasi veya dünya görüşünün yanı sıra ruh halini de yansıtabilir. Bu yüzden yüzük seçimi yaparken dikkat etmelisiniz. Sizi olduğunuzdan daha sert bile gösterebilir. Seçim yapabileceğiniz yüzükler şu şekildedir;

  • Doğal Taşlı (Kehribar, Oniks, Kaplan Gözü vb.),
  • Taşsız Sade,
  • Ay Yıldızlı,
  • Osmanlı İşlemeli,
  • İslami Motifli (Süleyman Mührü, Mührü Şerif, Kelime-i Tevhid vb.),
  • Başparmak & Zihgir,
  • Çerkes Motifli,
  • Türk Model (Atatürk, Bozkurt, Üç Hilal vb.),
  • Asker & Polis
  • Hayvan Figürlü (Kurt, Kartal vb.)

Yukarıdaki ana başlıkların altında detaylara inilince yüzlerce farklı alt başlık ve erkek gümüş yüzük modeli karşımıza çıkıyor. Aslında eğer satın alacağınız tarza henüz karar vermediyseniz sadece aşağıda ilettiğimiz bağlantıyı ziyaret ederek sizin için en doğru olan model veya modelleri bulabilirsiniz.

Buradaki başlıklar dışında kişiye özel gümüş yüzük de yaptırabilirsiniz. Yani sadece sizin veya sevdiğinizin ismi, resmi veya dilediğiniz bir söz olan yüzük tasarlanmasını isteyebilirsiniz. Böylece olan modeller arasından seçim yapmak yerine, kafanızda belirlediğiniz ürünün parmağınıza ulaşmasını da sağlamanız mümkün. Peki, gramına ve işçiliğine göre farklı fiyatlara satılan gümüş yüzüklerin güncel fiyat aralığı nedir? Bir sonraki başlıkta bu konuya değineceğiz.

Erkek Gümüş Yüzük Fiyatları

Tasarımına, işçiliğine ve ağırlığına göre erkek gümüş yüzük fiyatları değişiklik gösterebilir. Özellikle dolar ve ons fiyatlarındaki artış doğrudan gümüşü de etkilemektedir. Bu yüzden eğer bir yüzük almaya karar verdiyseniz elinizi çabuk tutmakta fayda var.

Şuan erkek yüzüklerinde en uygun ürün 189 TL olarak görünüyor. Fakat söylediğimiz gibi bu fiyat değişiklik gösterebilir. Yazının yayınlandığı tarihteki güncel fiyat bu şekildedir. Kategorinin en pahalı yüzüğü ise 1.358 TL! Bu yüzük büyük emek harcanarak özel olarak tasarlanmış. Bu yüzden hem işlemeleriyle hem de ağırlığıyla görenleri kendine hayran bırakıyor.

Özellikle el işçiliği örme olan ürünler daha pahalıdır. Fakat klasik modeller arasından seçim yapacaksanız daha uygun fiyatlı yüzükler bulmanız muhtemeldir. Yüzüğüm sadece bana özel üretilsin isterseniz tabi işin içine el emeği ve özel işçilik girdiği için fiyatta artış yaşanması oldukça normaldir.

Güvenilir bir şekilde online gümüş yüzük satın almak için https://www.dirilistaki.com/erkek-gumus-yuzuk bağlantısını ziyaret edebilirsiniz.

Erkek Gümüş Yüzük Modelleri ve Fiyatları