Erdoğan'dan 'Bayrak değişimi' açıklaması!

AK Parti'de 31 Mart yerel seçimleri sonrasında değişim olup olmayacağı merak konusu oldu. Bu konuda dikkat çeken bir açıklama geldi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Lideri Recep Tayyip Erdoğan, beklenen açıklamayı yaptı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Erdoğan'dan 'Bayrak değişimi' açıklaması!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti'de 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından oy kayıpları masaya yatırılıyor. Bu konuda partide bir değişimin olup olmayacağı da merak konudu. Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan merakla beklenen açıklama geldi. AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Erdoğan, değişim sinyali verdi.

Erdoğan'dan 'Bayrak değişimi' açıklaması!

Erdoğan'dan bayrak değişimi mesajı

'Değişime hızla adapte olmalıyız' ifadelerini kullanan Erdoğan, 'Bu hassas süreci kendi takvimimiz çerçevesinde bir bayrak değişimi havasında yürüteceğiz. Milletimizin AK Parti’den talepleri gerçekleşene kadar tüm kademelerde gereken adımları atmayı kararlılıkla sürdüreceğiz' dedi. Bütün teşkilatlarıyla, kadrolarıyla her günü yeni bir gün, her sabahı yeni bir sabah olarak gördüklerini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bizim siyasetimiz de siyasi kültürümüz de bu yenilenmeye bu ruh tazeliğine dayanır. Biz, her dem yeniden doğarız.' diye konuştu. 

Erdoğan'dan 'Bayrak değişimi' açıklaması!

Kayseri'de değişim olacak mı?

Diğer yandan Kayseri'de, AK Parti'nin en fazla oy kaybının yaşandığı iller arasında yer alıyor. Değişim beklentilerinin ardından Kayseri'de yönetimlerde bir değişimin olup olmayacağı merak konusu oldu. 

Erdoğan'dan 'Bayrak değişimi' açıklaması!

Kayseri'den toplantıya kimler katıldı?

AK Parti'de Erdoğan başkanlığında Ankara’da düzenlenen ve 3 gün sürecek Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanlarının katılımıyla devam ediyor. Kayseri'den de Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra ilçe belediye başkanları da toplantıda yer alıyor. 

Erdoğan'dan 'Bayrak değişimi' açıklaması!