Kayseri Erciyesspor Bismillah dedi

Kayseri Erciyesspor Bismillah dedi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Üst üste önce Süper Lig, ardından PTT 1. Lige, ardından da 2. Lig’den küme düşen Erciyesspor, yeni sezon öncesi topbaşı yaptı.
Yeni Köy Kulüp Tesisleri’nde tecrübeli teknik direktör Hasan Oktay Minci yönetiminde sıkı bir çalışma yapan Mavi-Siyahlılarda futbolcuların son derece hırslı ve istekli oldukları dikkatlerden kaçmadı. Erciyesspor’a şampiyonluk yaşatmak için geldiğini ifade eden Minci, televizyonumuza özel açıklamalarda bulundu. Eciyesspor’un şanssız bir şekilde 3. Lige düştüğünü belirten Minci, “Kayseri Erciyesspor’a şampiyonluk yaşamak için geldim. Amacımız kulübü eski günlerine döndürmek. Kulüp içinde ufak sorunlarımız var. Onlarda kısa sürede çözümlenir. Kadromuz çok genç oyunculardan kurulu. Tecrübelerimizi buraya aktaracağız. Mutlaka transfer yapmamız gerekiyor. Sezon sonunda 2. Lige yeniden yükselmeyi hedefliyoruz. 3. Ligde yabancı statüsünün olmaması bizim belimizi büküyor. Fakat, biz bunu avantaj olarak görüyoruz. Çünkü; Türk futbolcularının oynaması çok daha iyi. Almanya, Hollanda’dan görüşme sağladığımız gurbetçi oyuncular var. Zamanla çok daha iyi konuma geleceğiz” diye konuştu.
Kayseri’nin güzel bir şehir olduğunu dile getiren tecrübeli çalıştırıcı Hasan Oktay Minci, “Lise karmasıyla 80’li yıllarda Kayseri’ye gelmiştim. Sürekli gelişme halinde olan çok güzel bir şehir. İnsanları güzel, sıcak kanlı ve misafirperver.” ifadelerini kullandı. Kendisiyle birlikte Ricardo De Vivo’nun yardımcılığını yapacağını sözlerine ekleyen Minci, birde kaleci antrenörü alarak, ekibini tamamlayacağını kaydetti.