Erciyesspor'da kriz tatlıya bağlandı

Erciyesspor'da kriz tatlıya bağlandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Erciyesspor'da antrenmana çıkmama kararı alan futbolcularla yönetim arasındaki kriz tatlıya bağlandı.

Sadece Kayseri Olay Gazetesi'nin bulunduğu toplantıda Kulüp Başkanı Saffet Külahçı, "Olay tatlıya bağlandı" diyerek, Menemen Belediyespor maçı sonrasında futbolculara ödeme yapılacağının sözünü verdi.

31 Mart Cuma günü akşamı tesislere gelen futbolcular, başkan Saffet Külahçıyla görüştü. Külahçı, futbolcularla yapılan toplantıda Menemen Belediyespor maçı sonrasında kulüpten alacaklarını tahsil edemeyen oyunculara söz verdi. Öncelikle hedeflerinin kulübün kapanmaması olduğuna değinen Külahçı, "Burası kimsenin şahsi malı değil, kalıcı olan Kayseri Erciyesspor'dur ifadesinde bulundu.

Hedeflerinin önümüzdeki sezon 3. Lig Şampiyonluğu olduğuna vurgu yapan Başkan Külahçı, "Futbolcular ile sorun çözüldü. İnşallah, İzmir’ gideceğiz ve maçımızı yaparak  tatlı bir şekilde iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz. İnşallah da öyle olacak. Şimdi oyuncuların yaşı daha küçük, o yüzden bizde onları affettik. Onlarda özür dilediler. Olay tatlıya bağlandı. Bundan sonra bu tür olaylar yaşanmayacak" diye konuştu.

85 yıllık Kulübü kapanmaktan kurtardıklarını dile getiren Külahçı, önümüzdeki yıllarda yeniden süper ligde mücadele eden bir takım olarak mücadele edeceklerini kaydetti.

Altyapıya önem vereceklerini belirten Külahçı, "Bu takım 3.Lig’de çok güzel bir şekilde mücadele edecek. Biz buraya bu kulübün kapanmaması için geldik ve elimizden gelen her şeyi yaptık. Artık bundan sonra bizim yapacağımız şey kulübü kapanmaktan kurtarmaktı. Bunu başardık. İkincisi de gelecek sezon 3.Lig’de şampiyon olmak ve bu takımı tekrar Süper Lige çıkarmak ve bunu da yapacağız. Önümüzdeki yıl hiç 3.ligde beklemeden yeniden 2.lig’e çıkacağız. Ondan sonrada inşallah, ilk olarak 1.Lig, sonrada Süper Lig. Hiçbir ligde 2 sezon kalmayı beklemiyoruz. Hedefimizde; futbolcu yetiştirmek, alt yapıya önem vermek, Kayserili futbolcuları değerlendirmek, Kayserili hocaları değerlendirmek. Burası artık Kayseri’nin öz ve öz kulübü olacak. Burası Kayserili futbolcuların yetiştiği bir yer olacak. Biz burada akademi kurmayı da düşünüyoruz. Akademi kurduğumuz zaman yetenekli çocuklarımız var onları daha iyi yetiştirerek daha sonra bu futbolcuları piyasaya kazandırmak olacak. Bizim vazifemiz bu. Bu haftada Menemen Belediyespor’u futbolcuların bu şartlarda yenmeleri lazım. İzmir’den Menemen’i de yenip gelecekler. Biz buna inanıyoruz. Menemen maçından sonrada futbolculara sürprizlerimiz olacak. Bu güne kadar alamadıkları maaşlarını bir şekilde ödeyeceğiz" şeklinde konuştu.