'Erciyesspor'a sahip çıkın'

'Erciyesspor'a sahip çıkın'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

14 Kasım günü düzenlenecek Genel Kurul ile sorunlarını çözüme kavuşturmak için çaba harcayan Erciyesspor için yürekler bir oldu.
Kısa süre önce Kayseri Meydanı’nda yapılan yürüyüş ve İl Müftülüğü’ne verilen yardım konulu dilekçe ile kulübün kapanmamasını isteyen taraftarlar, bu kez sosyal medyayı tercih etti.

“Destek bekliyoruz
Türkiye”…

Sosyal paylaşım sitesi olan Twitter’da, #ErciyessporaSahipçıkın başlığı altında Mavi-Siyahlı kulübün makûs talihinin değişmesi için çağrı yapan vatandaşlar, “Tarihi boyunca birçok başarısı olan 84 yaşındaki Erciyesspor, çok hem de birçok sıkıntı yaşamaktadır.
21 Kasım’a kadar kulübe sahip çıkacak bir başkan bulunmazsa kulübümüz kapanacak.
Senden son bir kez destek istiyoruz Türkiye. Lütfen başlattığımız #ErciyessporaSahipçıkın etiketine destek olun” ifadelerini kullandılar.

Siyasilere çağrı…

Kısa süre önce Türkiye’nin dikkat kesildiği Kocaelispor’un 800 bin EURO’luk borcunun, Kocaeli Belediyesi tarafından ödenilip sahip çıkılmasını da örnek gösteren taraftarlar, şehrin siyasi simalarına da seslendi.
Taraftarlar, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Çelik nezdinde, bütün şehrimizin belediyelerine sesleniyoruz. Bu takım şehrin tarihi mirasıdır. Tarihi dokunun bozulmasına izin vermeyelim. Sadece siyasilerin değil, şehrin işadamlarına da sesleniyoruz.
En büyük markamızı, değerimizi kaybetmek üzereyim. Ellerini Erciyesspor’a yardım için uzatsınlar istiyoruz” ifadeleriyle destek çağrılarını yinelediler. Çağrının ardından ise, gözler 14 Kasım günü yapılacak olan Genel Kurul’a çevrilmiş durumda.
Çoğunluk sağlanamaması ya da aday çıkmaması halinde 21 Kasım’a uzayacak sürecin ise, mutlu sonla tamamlanması ümit ediliyor.