Erciyesevler'de ihaleyle 3 daire satacaklar

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü açık teklif usulü ile daire satacak. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Erciyesevler'de ihaleyle 3 daire satacaklar

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü gayrimenkul satışı için ihale düzenleyecek. Kocasinan İlçesi Erciyesevler Mahallesinde bulunan 3 adet daireyi 26 Aralık 2023 tarihinde saat 14:30’da muhammen bedel üzerinden ihaleyle satacak. Açık teklif usulü ile yapılacak olan ihalenin yapılacağı yer ise Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Sahabiye Mahallesi Bor Sokak No:4’dür. 

Erciyesevler'de ihaleyle 3 daire satacaklar

İhaleye katılmak isteyen taliplilerin, tüm belgelerle birlikte 26.12.2023 tarihi saat 14:30’da Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü ihale salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir. Telgraf, faks veya mail yoluyla yapılan müracaatlar geçersizdir. Dilekçe ile müracaat ederek ihale gününün bildirilmesini isteyenlere, işbu ilan ile tebliğ yapılmış sayılacağından, ayrıca bildirimde bulunulmayacaktır. İhaleye katılmak isteyen talipliler yeri görmüş, ilan metninin tüm şartlarını okumuş ve bunların tamamını peşinen kabul etmiş sayılır. İhaleye çıkarılan taşınmazların satışı ile ilgili her türlü vergi, resim, harç, KDV, döner sermaye ücreti ve taşınmazın satış bedeli üzerinden doğacak KDV tutarı, ile tapudaki ferağ işlemlerinden doğacak her türlü masraf alıcıya aittir.
İhale hakkında detaylı bilgi mesai saatleri içerisinde Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü 1. Kat ihale biriminden temin edilebilir.
Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün ilanı için TIKLAYINIZ